Ana Sayfa Apple watchOS 10.1 çok önemli bir sorunu çözdü!

watchOS 10.1 çok önemli bir sorunu çözdü!

0
watch-OS-10.1

Şimdiye kadar, watchOS 10’daki hava durumu özelliği, birçok kişi için çalışmadı. watchOS10’un Watch Series 9 ve Watch Ultra 2 ile birlikte gelmesinden bu yana bu bir sorun olarak karşımıza çıkıyordu. watchOS 10.1 kullanıma sunulduğundan beri ise çözüm yolu görüldü.

watchOS 10.1 hava durumu sorununu çözdü!

Bu sorunun daha önceki çözümü, konum ayarlarını değiştirmek veya cihazı sıfırlamaktı. Ancak bu sadece geçici bir çözümdü. Şimdi, watchOS 10.1’i akıllı saatinize yüklediğinizde sorun çözülmekte. Bu, yeni bir Apple Watch satın alan pek çok kişi için karşılaşılması hayal kırıklığı yaratan bir sorundu.

Bu, yeni bir Apple Watch satın alan pek çok kişi için karşılaşılması hayal kırıklığı yaratan bir sorundu. Fiyat göz önüne alındığında, hava durumu güncellemeleri gibi basit işlevlerin kutudan çıkar çıkmaz çalışması bekleniyordu. Bu yıl iPhone 15’te aşırı ısınma ve ekran yanması gibi sorunlar yaşayan tek ürün bu değil.

Ekran yanması iOS 17.1 ile düzeltildi. Bununla birlikte, yeni cihazlar herhangi bir test ortamının gerçekten yakalayabileceğinden çok daha büyük bir pazara ulaştıklarında sorunlar olması doğal. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz