Ana Sayfa Apple Apple bu sefer başardı! Apple TV yeni dizayn ile karşımızda!

Apple bu sefer başardı! Apple TV yeni dizayn ile karşımızda!

0
apple tv

Bu haftanın başlarında, yakında yeni bir Apple TV uygulamasının yeniden tasarlanacağına dair haberler ortaya çıkmıştı. Şimdi tvOS 17.2 geliştirici beta sürümü sayesinde yepyeni arayüze ilk kez göz atabiliyoruz. Görünüşe göre, Apple daha geleneksel bir yayın platformu arayüzü formatını tercih etti. İşte Apple TV yeni dizayn kararı.

Apple TV yeni dizayn ile karşımızda!

Artık Arama, Şimdi İzle, Apple TV Plus, MLS Season Pass, Spor, Mağaza ve Kitaplık gibi farklı bölümler içeren özel bir yan çubuk var. Bu bölümlerin altında, Disney+ gibi diğer yayın servislerine erişebilmeniz için özel bir Kanallar ve Uygulamalar alanı bulunuyor.

Bu servislerden birine dokunduğunuzda, Apple TV uygulaması artık seçilen servisteki tüm içeriği gösteriyor. Bu sayede gezinmek çok daha kolaylaşıyor. Bu değişiklikler Apple TV ile Netflix ve Disney+ gibi diğer yayın platformları arasındaki boşluğu kapatıyor. Umarız tvOS 17.2’nin resmi sürümünü ve Smart TV’lerimizdeki Apple TV uygulamasının güncellemelerini görmek için uzun süre beklememiz gerekmez.

Apple TV uygulamasındaki yeni kenar çubuğu navigasyonu, Apple TV kullanımını eskisinden daha iyi hale getirecek çok ihtiyaç duyulan bir gelişmeydi. Yayın hizmeti uygulamaları genel olarak biraz hantaldır, ancak Apple bu değişiklikleri doğru bir şekilde entegre ederse, Apple TV ve Apple TV Plus oldukça gelişebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple TV yeni dizayn ile birlikte daha mı ilgi çekici hale geldi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz