Ana Sayfa Apple Apple etkinliğinde 13 inç MacBook Pro olmayacak!

Apple etkinliğinde 13 inç MacBook Pro olmayacak!

0
13 inç macbook pro

Söylentilere göre, 13 inç MacBook Pro’nun M3 çipe sahip yeni bir versiyonunun Apple’ın önümüzdeki hafta düzenleyeceği “Scary Fast” Mac etkinliğinde ortaya çıkması pek olası değil. 13 inç MacBook Pro tedariğinin azaldığına ve önümüzdeki hafta yenilenebileceğine dair söylentiler var.

13 inç MacBook Pro söylentileri üzdü!

Yeni makine muhtemelen Apple’ın yaklaşan etkinliğinde ortaya çıkmayacak. Kod adı “J504” olan yeni giriş seviyesi MacBook Pro, görünüşe göre çalışmalarını sürdürüyor. Makine, ayrıca “M3 çipinin temel versiyonunu” içeriyor.

Bu da etkinlikte duyurulması beklenen ana modellerin iMac ve hepsi de M3 serisi çiplere sahip 14 ve 16 inç MacBook Pro olduğu anlamına geliyor. Etkinlikte iPad’ler ve AirPods dahil olmak üzere yenilenmiş başka bir cihaz görmeyi beklemiyoruz.

Apple etkinliğini nasıl izleyebilirsiniz?

Apple’ın ‘Scary fast’ Mac etkinliği 30 Ekim’de başlıyor.

  • Youtube üzerinden izleyecekseniz, YouTube’da oturum açıp, etkinlik öncesinde bir hatırlatma almak için “Bana bildir” düğmesine tıklayın.
  • Apple’ın etkinlik sayfasından izleyecekseniz takvimime ekle butonuyla hatırlatıcı oluşturabilirsiniz.
  • Ya da uyumlu herhangi bir aygıtta Apple TV uygulaması ile iizleyebilirsiniz. (30 Ekim’de “Scary fast” etkinliğini arayın)
  • Ayrıca Apple’ın tweet’ini beğenerek etkinlik için bir hatırlatma alabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Scary Fast hakkında heyecanlı mısınız? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz