Ana Sayfa Apple Apple en çok beklenen uygulamayı iOS 17.2 ile getirdi: Karşınızda Journal!

Apple en çok beklenen uygulamayı iOS 17.2 ile getirdi: Karşınızda Journal!

0
journal

İlk olarak bu yılın Haziran ayında WWDC’de duyurulan Apple Journal uygulaması, biraz teknik bilgi ve Apple’ın en son iOS 17 beta sürümüyle nihayet test edilebilir hale geldi. Uygulamayı nasıl çalıştıracağınızı ve kullanacağınızı sizin için bu haberde derledik.

Journal uygulaması iOS 17.2 Beta sürümüyle geldi!

Journal uygulaması, adından da anlaşılacağı gibi, tamamen ruh sağlığınızı not etmekle ilgili. Kendi günlüğünüzü benzersiz temalar etrafında oluşturabilir, videolar, fotoğraflar ve sesler ekleyebilir ve verdiğiniz bilgilere dayanarak ne hakkında yazacağınıza dair kişiselleştirilmiş öneriler alabilirsiniz. Uygulama, yaşam tarzınızı tamamlamak için alışkanlıklarınıza, tarzlarınıza ve telefon kullanımınıza alışmak için makine öğrenimini kullanıyor.

iOS 17.2 beta sürümünü edinmek istiyorsanız, şu anda deneyebilirsiniz. Ancak gelişmeye devam ettikçe birkaç sorunla karşılaşmayı beklemelisiniz. iOS 17.2’de mevcut olduğu ve son güncellemenin bir öncekinden bir ay sonra geldiği göz önüne alındığında, bu yeni güncellemenin önümüzdeki birkaç ay içinde geleceğini söyleyebiliriz.

Apple bu konu hakkında şöyle dedi: “Beta yazılım, aynı zamanda önizleme, tohum veya sürüm adayı olarak da adlandırılır, halen geliştirilmekte olan ve henüz halka sunulmamış bir yazılım sürümüdür. Bu yazılım yalnızca Apple Geliştirici Programı üyeliğiniz kapsamında kayıtlı geliştirme aygıtlarına yüklenmek üzere tasarlanmıştır.

Kayıtlı geliştirme aygıtları, yazılımın gelecekteki beta sürümlerine ve genel sürümüne yükseltilebilir. Beta yazılımını yetkisiz bir şekilde yüklemeye çalışmak Apple politikasını ihlal eder ve aygıtınızı kullanılamaz hale getirerek garanti kapsamı dışında bir onarım gerektirebilir. Beta yazılımı yüklemeden önce aygıtlarınızı yedeklediğinizden ve yalnızca gerektiğinde silmeye hazır olduğunuz aygıt ve sistemlere yüklediğinizden emin olun.”

Bu özelliği şu şekilde kullanabilirsiniz:

  • Apple Developer web sitesine gidin
  • Apple Kimliğinizle giriş yapın ve geliştirici sözleşmesini kabul edin
  • Bir geliştirici hesabınız olduğunda, iPhone’unuzdaki ayarlara gidin
  • Genel’e ve ardından Yazılım Güncelleme’ye tıklayın.
  • Beta Güncellemelerine tıklayın ve iOS 17.2’yi indirin
  • Burada, Journal uygulamasını otomatik olarak edineceksiniz

Şu anda kullanılabilir olmasına rağmen, bunu yalnızca teknoloji konusunda çok rahatsanız ve bir şeyler ters giderse iOS 17.2 değişikliklerini nasıl geri alacağınızı biliyorsanız yapmanızı öneriyoruz. Beta yazılım olduğu için indirilmesi ve kurulmasında bazı riskler bulunuyor. Bir geliştirici hesabı olmadan Apple’ın Journal’ını test etmek için çok uzun süre beklemeniz gerekmeyecek. Bu yüzden beklemeye değecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz