Ana Sayfa Apple Apple heyecanlandırdı: macOS Sonoma 14.2

Apple heyecanlandırdı: macOS Sonoma 14.2

0
macOS sonoma

Apple bugün, yakında yayınlanacak olan macOS Sonoma 14.2 güncellemesinin ilk genel beta sürümünü yayınlayarak, geliştirici olmayanların yazılımı yayınlanmadan önce test etmelerine olanak tanıdı. Herkese açık beta, ilk geliştirici betasından bir gün sonra geldi.

macOS Sonoma 14.2 neler getirdi?

macOS Sonoma’nın yeni beta sürümü, iMessage’a çıkartma veya emoji eklemeyi daha hızlı hale getiren çıkartma tepkilerini ekliyor. Ayrıca, birden fazla kişinin tek bir çalma listesine şarkı eklemesine olanak tanıyan ortak Apple Music çalma listeleri için destek de içeriyor.

Ayrıca yeni bir Apple Music Favoriler çalma listesi, iCloud eşzamanlamasında Mesajlar için daha iyi destek ve olağanüstü dijital tehditlerle karşı karşıya olan kişiler için iMessage Kişi Anahtarı Doğrulaması da var. Beta test kullanıcıları, Sistem Ayarları uygulamasının Yazılım Güncelleme bölümünden katılabiliyorlar.

Beta güncellemeleri altında, Sonoma Public Beta’yı açmanız yeterli. Apple’ın beta test web sitesine katılabilmeniz için kaydolmanız gerektiğini de belitelim. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni beta sürümünü deneyecek misiniz? Düşüncülerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz