Ana Sayfa Apple Eski model iPhone sahipleri buraya! Pil ömrü artacak!

Eski model iPhone sahipleri buraya! Pil ömrü artacak!

0
iPhone pil

Bir dizi cihaz üzerinde yapılan testlere göre, en son iOS güncellemesi birkaç eski iPhone modelinin pil ömrü konusunda artış yaşamasına sebep oldu. Ve ilk iOS 17 sürümüne kıyasla test edilen neredeyse her model için bir sıçrama mevcut.

iOS 17.1 pil ömrü yükseltiyor!

Testler, iOS 17’nin ilk sürümünün bir dizi eski modelin pil ömrünü azalttığını gösteriyor. Ve ilk üç “hata düzeltme” yaması tutarlı iyileştirmeler yapmadı. Örneğin iPhone 13 daha iyiydi ama iPhone 12 biraz daha kötüydü. İlk büyük güncelleme olan iOS 17.1 Çarşamba günü yayınlandığında bir kez daha hem iyi hem de kötü haberler getirdi.


Bir dizi eski iPhone modeli üzerinde yapılan karşılaştırmalı testler, iPhone 13, iPhone 12 ve iPhone SE 2020’nin yeni sürümün yüklenmesiyle pil ömürlerinde artış olduğunu ortaya koydu. iPhone 13 en büyük gelişme ile yüzde 15 artış gösterdi. Ancak veriler aynı zamanda iOS 17.1’in iPhone 11 ve iPhone XR’ın pil ömrünü iOS 17’yi çalıştırdıkları seviyenin altına düşürdüğünü gösteriyor.

İlerleme kaydedilmiş olsa da, çoğu iPhone kullanıcısı yeterince ileri gidilmediği konusunda hemfikir. iPhone 13 ve iPhone 12 pil ömürleri, birçok iPhone kullanıcısının hala kullandığı iOS 16.6.1’i çalıştırırken olduğundan daha kısa kalıyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iOS 17.1 pil ömrü artışınıza sebep oldu mu? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz