Ana Sayfa Apple Apple heyecanlandırdı: iPad mini 7 bugün gelebilir!

Apple heyecanlandırdı: iPad mini 7 bugün gelebilir!

0
ipad mini

Pil veri tabanına yapılan bir yeniden gönderim, Apple’ın bugün ilerleyen saatlerde düzenleyeceği ‘Scary Fast’ etkinliğinde yeni bir iPad mini’nin tanıtılabileceği ihtimalini güçlendirdi. İşte iPad mini 7 ile ilgili beklentilerimiz.

iPad mini 7 dedikoduları!

Geçtiğimiz hafta Çin’deki bir düzenleyici veritabanına batarya için birkaç yeniden gönderim yapıldı. Bunlar arasında bir MacBook Pro, bir klavye aksesuarı ve bir iPad mini de bulunuyor. Pil gönderimleri daha önce Apple Watch Series 9 için yapılmıştı. Ancak her ikisinin de aynı pil kapasitelerine sahip olması nedeniyle Series 8 altında dosyalandı. Aynı durum bu gönderimler için de geçerli, yani iPad mini 6 ile aynı pil kapasitesine sahip yeni bir iPad mini görebiliriz.

Bu yeni ürünlerin üçünü de Apple’ın bugün ilerleyen saatlerdeki etkinliğinde görebileceğimizi varsaymak abartılı olmaz. Şirket, yeni iMac ve yeni MacBook Pro’ların bir parçası olacağı iddia edilen yeni Apple silicon M3 çipini duyuracak. Dolayısıyla yeni iMac için yeni bir klavye mantıklı olacaktır.

Pek çok kişi ProMotion’ın tablete geldiğini görmek istiyor. MacBook Pro’larda, iPad Pro’larda ve iPhone 13 Pro ve üstü modellerde bulunan bu özellik, ekranları 120Hz’e kadar çalıştırarak uygulamalarınız ve daha fazlası arasında gezinirken çok daha akıcı bir deneyim sunuyor.

Bu özelliğe sahip olan ve olmayan bir iPad kullanmak arasındaki fark ise oyun oynarken veya hatta web’de gezinirken çok belirgin olabiliyor. Ayrıca iPad mini 6‘da ‘jöle kaydırma’ efekti de mevcut. Dolayısıyla yeni modelde A16 çipi görmemiz muhtemel olsa da, ProMotion’ı ve ‘jelly scroll’ sorununa bir çözüm getirildiğini görmek pek çok kullanıcıyı iPad mini 7 kullanımına geçmeye teşvik edebilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz