Ana Sayfa Öne Çıkanlar Sahip olduğunuz modele göre: M3 MacBook Pro modeline geçmeli misiniz?

Sahip olduğunuz modele göre: M3 MacBook Pro modeline geçmeli misiniz?

0
m3 macbook pro

Apple yepyeni bir MacBook Pro serisine sahip ve eskisinden oldukça farklı. Yeni bir giriş seviyesi model, yeni bir renk ve her yönden daha yüksek hızlar var. Bu da eski makinelerinin yeterince iyi olup olmadığını merak eden çok sayıda insan olacağı anlamına geliyor. Bu durumda biz de M3 Macbook Pro modeline kimlerin geçmesi gerektiğini derledik.

M3 MacBook Pro yükseltmesi yapmalı mısınız?

M2 Pro/M2 Max MacBook Pro (14 inç/16 inç) sahibi iseniz yükseltmemelisiniz. Çünkü M3 Pro/M3 Max, M2 Pro/M2 Max seleflerine göre güzel bir hız artışı sunuyor. Ancak önceki nesle göre özellikle fark edilecek bir şey gibi görünmüyor. Aksi takdirde ekran ve teknik özellikler temelde aynı, bu nedenle M2 Pro/M2 Max makinenizden en az bir nesil daha memnun kalabilirsiniz.

M2 MacBook Pro (13 inç) sahibi iseniz yükseltmelisiniz. Çünkü M2 MacBook Pro hiçbir zaman bir Pro makine olarak satılmamalıydı ya da gerçekten hiç satılmamalıydı. M2 Pro/M2 Max modellerine kıyasla daha düşük bir çipe, ekrana ve tasarıma sahipti ve giriş seviyesi MacBook Air’den çok daha hızlı değildi. Sahip olduğu en önemli şey ise Touch Bar’dı.

M1 Pro/M1 Max MacBook Pro (14 inç/16 inç) sahibi iseniz isterseniz yükseltebilirsiniz. M1 Pro/M1 Max MacBook Pro iki yıl önce piyasaya çıktığında, 14 inçlik bir model de dahil olmak üzere yeni bir tasarım, çok daha gelişmiş bir ekran ve elbette Core i7 ve Core i9 Intel işlemciler üzerinde büyük bir çip yükseltmesi ile seriye önemli değişiklikler getirdi. O zamanki temel konfigürasyonlardan birini satın aldıysanız, bir yükseltme yapmayı düşünebilirsiniz.

16 inç MacBook Pro (Intel Core i9) sahibi iseniz kesinlikle geçmelisiniz. Apple’ın ilk 16 inç MacBook Pro’su muhteşem ekranı ve mükemmel klavyesiyle harika bir makineydi. Ancak hepimiz Apple silikon geçişi gerçekleşene kadar bunun geçici olduğunu biliyorduk. Elbette, bir yıl sonra temel M1 çipi onu neredeyse geride bıraktı ve M1 Pro onu kesinlikle yerle bir etti. Yeni 16 inç MacBook Pro ile ilgili her şey büyük ölçüde geliştirildi. Bu nedenle Intel’den geçiş yapmak için doğru zamanı bekliyorsanız, şimdi tam zamanı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz