Ana Sayfa Apple Music Apple Music’te yılın sanatçısı belli oldu!

Apple Music’te yılın sanatçısı belli oldu!

0

Apple, Music platformunda her sene yılın sanatçısını seçiyor. Bu kişiyi dinlenme sayılarına yani popülerliğe göre belirleyen şirket, bu ödülü geçtiğimiz yıl Bad Bunny’ye vermişti. Peki bu yıl Apple Music Yılın Sanatçısı kim oldu?

Apple Music Yılın Sanatçısı, Taylor Swift oldu!

2023 yılının Apple Music Yılın Sanatçısı ABD’li şarkıcı Taylor Swift oldu. 2023’ün ilk 10 ayında 65 şarkıyla en çok dinlenenler listesine girerek diğer sanatçıları geride bırakan Swift, bu süreçte önemli bir başarı elde etti.

Apple Music Yılın Sanatçısı, Taylor Swift oldu!

Taylor Swift, bu ödül için şunları dile getirdi;

“Apple Music’te Yılın Sanatçısı olmaktan büyük onur duyuyorum. Bu yılı şimdiye kadarki en inanılmaz, neşeli ve kutlama yılı yaptığınız için her birinize teşekkür ederim.”

İlginizi Çekebilir: iOS 17 beta 3 güncellemesi ile Apple Music’e gelen yeni özellik

Apple Music ve Apple Beats’ten sorumlu Başkan Yardımcısı Oliver Schusser, Swift’in müzik alanındaki etkisinin gözden kaçırılamayacak seviyede olduğunu dile getirdi. Kendisi için şunları söyledi;

“Taylor Swift’in müzik üzerindeki etkisi kesinlikle inkar edilemez; sadece bu rekor kıran yılda değil, tüm kariyeri boyunca. O, nesli belirleyen bir sanatçı ve müzik endüstrisinde gerçek bir değişim ajanıdır ve etkisinin ve nüfuzunun önümüzdeki yıllarda da hissedileceğine şüphe yoktur. Onun başarılarını kutlama fırsatına sahip olduğumuz için heyecanlıyız.”

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Taylor Swift’in parçalarını nasıl buluyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz