Ana Sayfa Apple Apple, 2024’te iPad serisini yeniliyor: İşte yeni modeller!

Apple, 2024’te iPad serisini yeniliyor: İşte yeni modeller!

0

Apple, 2024 yılında iPad serisine yeni ve daha büyük bir iPad Air modeli ekleyecek. Bu model, 12.9 inçlik bir ekrana sahip olacak ve iPad Pro modellerinde kullanılan mini-LED teknolojisinden farklı bir LCD ekran teknolojisi kullanacak. Bu ekran, mevcut iPad Air modelinden daha iyi bir performans sunacak. İşte detaylar…

iPad Pro modelleri OLED ekran teknolojisine geçiyor!

Apple, iPad Pro modellerini de 2024 yılında güncelleyecek. Şirket, ikinci çeyrekte yeni bir tasarıma ve yeni M3 çipe sahip 11 inç ve 13 inç iPad Pro modellerini tanıtacak. Ayrıca, bu modellerde OLED ekran teknolojisine geçiş yapacak. OLED ekranlar, mini-LED ekranlara göre daha ince, daha parlak ve daha enerji verimli olacak.

iPad Mini ve iPad de yeni çiplerle güçlendiriliyor

Apple’ın iPad serisindeki diğer modelleri de 2024 yılında yenilenecek. iPad mini, M2 çipi ile güçlendirilecek ve iPad, A16 Bionic çipi ile donatılacak. Bu modellerin, Apple’ın en uygun fiyatlı tabletleri olması bekleniyor. Apple, iPad serisindeki en eski model olan 9. nesil iPad’i ise sonlandıracak.

iPad sevkiyatları 2024’te artacak ama zirveyi geçemeyecek

Kuo, bu yeniliklerin iPad sevkiyatlarında çok büyük bir artışa yol açmayacağını, ancak 2024’te 2023’e göre yaklaşık 52-54 milyon ünite seviyesinde bir artış olacağını tahmin ediyor. Bu rakam, 2022’de pandemi nedeniyle ulaşılan 63 milyon ünite zirvesinin altında kalıyor.

Apple’ın 2024 iPad stratejisi: Güncellemeler ve yeni modeller

Teknoloji muhabiri Mark Gurman da Apple’ın tüm iPad serisini 2024 boyunca güncelleyeceğini iddia etmişti, ancak Kuo’nun tahminlerinden bazı farklılıklar gösterdi. Gurman, düşük ve orta seviyeli iPad modellerinin Mart 2024 gibi erken bir tarihte, iPad Pro modellerinin ise 2024’ün ilk yarısında güncellenebileceğini belirtmişti. Gurman, yeni bir büyük iPad Air modelinden bahsetmemişti.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz