Ana Sayfa Apple Apple’ın USB-C Apple Pencil’i için yaptığı ilk yazılım güncellemesi!

Apple’ın USB-C Apple Pencil’i için yaptığı ilk yazılım güncellemesi!

0

Apple, USB-C Apple Pencil için ilk yazılım güncellemesini yaptı. Bu güncelleme, Apple Pencil’in yazılımını daha güncel ve daha iyi hale getirmeyi amaçlıyor. Bu güncellemenin numarası 10M5164’tür. Bu güncelleme ile Apple Pencil’in ne gibi değişiklikler yaşadığı bilinmiyor. Çünkü Apple, Apple Pencil için yaptığı yazılım güncellemelerinin içeriğini paylaşmaz. İşte detaylar…

USB-C Apple Pencil güncellemesi: Detaylar neden gizli tutuluyor?

Apple, bu konuda gizli davranıyor. Apple’ın bu politikasının nedeni, Apple Pencil’in özel bir teknoloji olduğunu ve rakiplerinin bu teknolojiyi kopyalamasını istemediğini düşünmektedir. Bu yüzden, Apple Pencil için yaptığı yazılım güncellemelerinin detaylarını sadece kendisi biliyor.

USB-C Apple Pencil, Apple Pencil 2’ye çok benziyor. Fakat daha kısa ve ucunda USB-C girişi var. Bu giriş sayesinde Apple Pencil’i iPada takıp şarj edebiliyor ve eşleştirebiliyorsunuz. Kablosuz şarj özelliği yok. Ayrıca, Apple Pencil modellerinin bazılarında olan basınç hassasiyeti gibi özellikleri de yok.

Apple Pencil’in yazılımını nasıl güncelleyeceğiniz konusunda belirli bir yol yok. Ama USB-C Apple Pencil için basit bir yöntem var. Apple Pencil’i USB-C kablosu ile iPada takın ve iPad’i açın. Böylece yeni yazılımı indirebilirsiniz.

Yazılım güncellemesi, Apple Pencil’in daha iyi çalışmasını, sorunlarını gidermesini veya yeni özellikler eklemesini sağlayabilir. Fakat Apple, bu konuda resmi bir açıklama yapmadığı için, kullanıcılar bu güncellemenin ne işe yaradığını bilmiyor.

Kısacası, Apple’ın USB-C Apple Pencil için yaptığı ilk yazılım güncellemesi, cihazı daha iyi hale getirmek istediğini gösteriyor. Fakat, güncellemenin ayrıntıları hakkında net bilgiler olmadığı için, kullanıcılar bu güncellemenin tam olarak ne yaptığını anlamakta zorlanıyorlar.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz