Ana Sayfa Apple Apple Music Classical, iPad’e geliyor!

Apple Music Classical, iPad’e geliyor!

0

Apple Music Classical, iPad için destek ekleyerek ilk defa bu cihaza uyum sağlayan bir güncelleme aldı. Bu uygulama, Apple’ın klasik müzik akış servisi Primephonic’i satın almasının ardından Mart ayında başlatıldı. Apple Music Classical, klasik müzik severlere beş milyondan fazla parça, yüzlerce özel çalma listesi, binlerce özel albüm ve bestecilere ait biyografiler sunuyor. Ayrıca, klasik müziği keşfetmek ve dinlemek için daha basit ve özel bir arayüz sağlıyor. İşte detaylar…

iPad İle klasik müziğin yükselişi:

Apple Music Classical uygulamasının 1.1 sürümü, iPad ekranı için tasarlanmış bir arayüz içeriyor. Bu arayüz, ekranın alt kısmında bir gezinme kenarı ve medya oynatma kontrolleri ile birlikte geliyor. Kullanıcılar, besteci, eser, şef, katalog numarası ve daha fazlasına göre arama yapabilir, editoryal notlar ve açıklamalar okuyabilir, yüksek kaliteli sürümleri dinleyebilirler.

Apple, uygulama için özel olarak tasarladığı yüksek çözünürlüklü dijital portrelerle, ünlü bestecilerin hayatını ve eserlerini anlatıyor. Bu portreler, ilgili klasik dönemden renk paletleri ve sanatsal referanslar kullanılarak oluşturuldu. Apple, zaman içinde daha fazla benzersiz sanat çalışması eklemeyi planlıyor. Apple, ayrıca klasik müzik sanatçıları ve kurumlarıyla işbirliği yaparak özel içerik ve kayıtlar sunuyor.

Apple Music Classical, klasik müzik tutkunları için harika bir uygulama. Uygulama, klasik müziğin tarihini, kültürünü ve sanatını yansıtıyor. Uygulama, klasik müziğin farklı türlerini, dönemlerini ve stillerini tanıtmak için küratörlüğünü yaptığı çeşitli koleksiyonlar ve temalar sunuyor. Uygulama, klasik müziğin en büyük isimlerinden bazılarıyla röportajlar, podcastler ve videolar da içeriyor. Uygulama, klasik müziğin güzelliğini ve zenginliğini keşfetmek isteyen herkes için ideal bir seçim.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz