Ana Sayfa Apple Apple Watch kullanıcılarına saat yüzleri arasında geçiş yapma özelliğini geri getirdi!

Apple Watch kullanıcılarına saat yüzleri arasında geçiş yapma özelliğini geri getirdi!

0

Apple Watch, akıllı saat pazarının en sevilen ve en ileri ürünlerinden biri. Apple, her yıl WWDC etkinliğinde Apple Watch için yeni işletim sistemi güncellemelerini duyuruyor. Bu yıl watchOS 10 adlı yeni güncellemeyi tanıttı. watchOS 10, Apple Watch kullanıcılarına birçok yeni özellik ve geliştirme getiriyor. İşte detaylar…

watchOS 10 güncellemesinden sonra geri gelen özellik!

watchOS 10.2 beta sürümü ile saat yüzleri arasında geçiş yapma özelliği geri geldi! Apple, bu hafta yayınladığı watchOS 10.2 beta sürümü ile Apple Watch kullanıcılarına saat yüzlerini değiştirmek için kaydırma hareketini tekrar sunuyor. Bu özellik, watchOS 10 güncellemesi ile kaldırılmıştı. Yeni beta sürümü ile birlikte, kullanıcılar saat yüzlerini değiştirmek için uzun basma işlemi yapmak zorunda kalmayacaklar.

Saat yüzlerini kaydırma özelliği, watchOS 9’da çok kullanılan bir yöntemdi. Fakat Apple, bu yöntemin istemeden saat yüzlerini değiştirmeye yol açabileceğini düşünerek, bu etkileşimi değiştirmişti. Yeni yöntem, saat yüzlerini değiştirmek için önce uzun basma işlemi yapmayı gerektiriyordu.

watchOS 10.2, şimdilik sadece geliştiricilere ve genel beta test kullanıcılarına açık. Aralık ayında tüm kullanıcılara sunulacak. Bu güncelleme, Apple Watch kullanıcılarına daha esnek bir deneyim sağlamayı hedefliyor. Saat yüzleri arasında geçiş yapmayı seven kullanıcılar, eski yönteme dönebilirler. Böylece, Apple Watch kullanıcıları, saatlerini daha kişisel bir şekilde kullanabilecekler.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz