Ana Sayfa Apple Microsoft Mac için Windows getirdi!

Microsoft Mac için Windows getirdi!

0
imac windows

Yeni M3, M3 Pro ve M3 Max gibi Apple silikonlarının gelişiyle birlikte Windows’u Mac üzerinde çalıştırmak eskisi kadar kolay değil. Örneğin Boot Camp yok, ancak bu Microsoft’un işletim sistemini Apple’ın donanımında çalıştırmanızı istemediği anlamına gelmiyor. Ve bu sadece Mac’ler için de geçerli değil. İşte Mac için Windows hakkında öğrenebileceğiniz her şey.

İşte Mac için Windows kullanımı!

Aynı zamanda bir web sitesi olan yeni bir uygulama olarak uygun bir şekilde adlandırılmış Windows Uygulaması ile tanışın. Ancak nasıl kullanırsanız kullanın, en sevdiğiniz ve sahip olmanız gereken tüm uygulamalar dahil olmak üzere Windows 365 aracılığıyla Windows’u bulutta çalıştırabileceksiniz.

Yeni uygulama şu anda önizleme formunda mevcut, bu da dikkate alınması gereken birkaç sorun olduğu anlamına geliyor. Ancak bu sorunlara rağmen artık Windows’u yalnızca Mac’inizde değil, iPhone ve iPad’inizde de çalıştırabilirsiniz. Microsoft’un tanıtım yazısı, Windows App’in PREVIEW aşamasında olduğunu bilmenizi sağlamak konusunda çok istekli.

Bu da bunun bir ön sürüm yazılımı olduğu ve bazı şeylerin düzgün çalışmayabileceği anlamına geliyor. Çalışanlar bile değişebilir, ancak buradaki ana uyarı bu değil. Şu anda Windows App’te oturum açmak için bir Microsoft işletme hesabına ihtiyacınız var, ancak bu er ya da geç değişecek bir şey gibi görünüyor.

Yine de oturum açtıktan sonra, burada sevilecek çok şey var. Windows App uygulamasını iPhone veya iPad’de kullanabilirsiniz, ancak Mac’te kullanmak için bir web sitesi var. Nasıl erişirseniz erişin, Windows App deneyimi özel çözünürlükler de dahil olmak üzere çoklu monitör desteği içeriyor.

Cihaz yeniden yönlendirmesi de mevcut, böylece web kameraları ve hatta yazıcılar dahil olmak üzere cihazları takabilir ve sihir gibi Windows’ta görünmelerini sağlayabilirsiniz. Bu sizin kullanabileceğiniz bir şey gibi görünüyorsa, Microsoft web sitesinde Windows App hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz