Ana Sayfa Apple Siyah Apple Watch Ultra prototipi sızdırıldı!

Siyah Apple Watch Ultra prototipi sızdırıldı!

0
ultra

Apple’ın Eylül ayında Apple Watch Ultra 2’yi duyurmasından önce, hepimizin aşina olduğu siyah titanyum rengine ek olarak yeni bir siyah titanyum rengi olacağına dair söylentiler tekrarlandı. Watch Ultra, iPhone 15 Pro’nun Doğal Titanyum rengine benzeyen bir titanyum kaplamaya sahipti. İşte Apple Watch Ultra prototipi.

Siyah Apple Watch Ultra sızdırıldı!

Ne yazık ki, Apple Watch Ultra 2 tanıtımı yeni bir renk bulunamadan geldi ve geçti. Söylentilere konu olan siyah titanyum modelle tam olarak aynı olmasa da, siyah kaplamalı bir Ultra prototipini gösteren yeni görüntülerin ortaya çıktı. Bu durumda, görüntüler siyah seramik arka yüzlü bir Apple Watch Ultra’yı gösterirken, aynı zamanda siyah kaplamalı bir Apple Watch Ultra’nın nasıl göründüğünü de gösteriyor.

Görüntüler FCC’nin izniyle ortaya çıktı, bu da Apple’ın bir noktada bu modeli sunmaya yakın olduğu ve tek farkın siyah arka yüz olmadığı anlamına geliyor. Apple’ın giyilebilir ürün serisindeki diğer Apple Watch’lar siyah bir arka yüz kullanırken, Apple’ın saatin titanyum gövdesinin rengine daha çok benzeyen gri bir arka yüz kullanmayı tercih etmesi dikkat çekici. Bununla birlikte, bu prototipte kullanılan titanyum, Gönderilen Apple Watch Ultra’dan daha koyu duruyor.

Ancak buradaki tek fark arka seramikteki değişiklik değil. Dikkatle inceleyenler, Eylem düğmesinin nihai olarak gönderilen Ultra ile aynı olmadığını da görecekler çünkü ilk olarak plastik gibi görünüyor, oysa gönderilen düğme metal. Düğmenin tasarımı da farklı görünüyor, etli parmağınızın veya başparmağınızın dayanabileceği bir girinti yok. Siz Apple Watch Ultra prototipi hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz