Ana Sayfa Apple Apple dokunmatik MacBook Pro cihazlarını piyasaya sürüyor!

Apple dokunmatik MacBook Pro cihazlarını piyasaya sürüyor!

0

Apple, dokunmatik MacBook Pro cihazlarını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Bu haber, 2025 yılında bu cihazların tanıtılacağı söylenen raporlarla başladı. Ancak yeni bir sızıntı, Apple’ın hangi OLED MacBook modellerine dokunmatik ekran ekleyeceğini gösteriyor. Bu da, dokunmatik OLED MacBook’ların 2026 yılında veya daha sonra çıkabileceği anlamına geliyor.

Apple’ın yeni MacBook modelleri: Dokunmatik ekran ve OLED teknolojisi!

Apple’ın kurucularından Steve Jobs, dokunmatik bilgisayarları “ergonomik olarak kötü” olarak nitelendirmişti. Jobs bunu söylediğinden beri çok şey değişti. Bunlardan biri de Apple’ın dokunmatik bilgisayarlara bakış açısı. Şimdi birçok kaynak, Apple’ın MacBook serisine dokunmatik ekran eklemekten vazgeçmediğini söylüyor.

@Tech_Reve adlı bir sızıntı kaynağı, Apple’ın iki dokunmatik OLED MacBook modeli üzerinde çalıştığını belirtiyor: MacBook Pro ve MacBook Air. Her iki model de farklı ekran boyutlarına sahip olacak. “Pro” modeli 14.2 inç ve 16.2 inç, “Air” modeli ise 13.6 inç ve 15.3 inç olacak. Sızıntı kaynağı, her iki modelin de Samsung ve LG tarafından geliştirilen “ekran entegre dokunmatik teknoloji” kullanacağını, bu sayede daha ince bir ekran elde edileceğini söylüyor.

Daha önceki raporlarda, Apple’ın 2024 yılında 16 inç OLED MacBook Pro’yu, 2026 yılında ise 14 inç MacBook Pro ve bir MacBook Air’ı piyasaya süreceği iddia edilmişti. Bu yüzden, şöyle bir ihtimal var: 2024 yılında çıkacak olan ilk MacBook Pro, hem OLED hem de dokunmatik ekranlı olan 16 inç model olabilir. Başka bir ihtimal ise, ilk dokunmatik MacBook Pro’nun 2024 yılında geleceği, ancak OLED olmayacağıdır.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz