Ana Sayfa Apple iOS 17.1.2 güncellemesiyle iPhone 15 sorunlarına son!

iOS 17.1.2 güncellemesiyle iPhone 15 sorunlarına son!

0

Apple , iPhone için iOS 17.1.2 güncellemesini iç testlere başladı. Bu güncelleme, küçük bir güncelleme olarak nitelendiriliyor ve genelde hata gidermeye odaklanıyor. Ancak hangi hataların giderileceği henüz net değil. Bu ayın başında yayınlanan iOS 17.1.1 güncellemesinde, bazı kullanıcılar Wi-Fi bağlantısı ile ilgili sorunlar yaşamaya devam etti. Belki de iOS 17.1.2 güncellemesi, iOS 17.2 beta sürümünde de bulunan Wi-Fi bağlantısı sorunu için bir çözüm içerecek. Ayrıca bazı kullanıcılar, bildirimler ve HomeKit ile ilgili küçük hatalar da bildirdi.

iOS 17.1.2 güncellemesi: Neler değişiyor?

Apple, genellikle ABD’de Şükran Günü haftasında çoğu çalışanına tam hafta tatil verdiği için, bu hafta içinde yazılım güncellemesi veya beta sürümü yayınlamaz. Bu da iOS 17.1.2 güncellemesinin, muhtemelen önümüzdeki hafta yayınlanacağı anlamına geliyor. Geçen yıl olduğu gibi, 30 Kasım’da yayınlanabilir.

iOS 17.1.1 güncellemesi, iPhone 15 serisinde BMW kablosuz şarj sorununu ve Hava Durumu uygulaması widget’ının kar simgesini göstermeme sorununu çözmüştü.

iOS 17.2 güncellemesi ise neredeyse bir aydır beta testlerinde ve Aralık ortasında yayınlanması bekleniyor. Bu güncelleme, Apple’ın yeni Günlük uygulamasını, iPhone 15 Pro modellerinde mekansal video kaydı desteğini, iPhone 15 Pro modellerinde Eylem düğmesi için Çevir seçeneğini, Apple Music abonelerinin çalma listeleri üzerinde işbirliği yapabilmesini, yüksek profilli kişiler için iMessage İletişim Anahtar Doğrulama güvenlik seçeneğini, ek Hava Durumu ve Saat widget’larını ve daha fazlasını içeriyor. 

Güncelleme nasıl yüklenir?

iOS 17.1.2 güncellemesini yüklemek için, Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme menüsüne gidin ve Güncellemeyi İndir ve Yükle seçeneğine dokunun. Güncelleme boyutu yaklaşık 200 MB civarında. Güncelleme sırasında iPhone’unuzun şarjlı veya şarj cihazına bağlı olduğundan emin olun.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz