Ana Sayfa Apple Music Apple Music ortak çalma listeleri 17.2 versiyonunda!

Apple Music ortak çalma listeleri 17.2 versiyonunda!

0
apple-music

Apple Music’te oluşturduğunuz bir çalma listesini başkalarıyla paylaşmak yıllardır mümkündü. Ancak, iOS 17.2’de yeni bir özellik paylaşılabilir, düzenlenebilir çalma listelerine izin veriyor. İşte Apple Music ortak çalma listelerinin nasıl kullanılacağı.

Apple Music ortak çalma listesi nasıl kullanılır?

iOS 17.2 (şu anda beta sürümünde) ile Apple Music’e iki yeni özellik geliyor: ortak çalma listeleri ve yeni bir otomatik “Favoriler” çalma listesi. İkincisini bulmak için Apple Music’te Kitaplık > Çalma Listeleri’ne gidebilir ve otomatik olarak oluşturulan yeni Favoriler çalma listesini bulmak için aşağı kaydırabilirsiniz.

  • iOS 17.2 beta sürümünü çalıştırmak için iPhone veya iPad’de Apple Music’i açmalısınız
  • En alttaki Kitaplık sekmesini seçin, ardından Çalma Listeleri’ne dokunun
  • Oluşturduğunuz bir çalma listesini seçin (veya yeni bir tane oluşturun – bu şimdilik Apple Music’in kaydettiğiniz çalma listeleriyle çalışmıyor)
  • Sağ üst köşedeki … simgesine dokunun
  • Şimdi Collaborate’i seçin (üstten ikinci)
  • Ortak çalışanların onaylanması gerekip gerekmediğini seçebilirsiniz
  • Kişileri davet etmek için İşbirliğini Başlat’a dokunun
  • Çalma listesine geri dönebilir ve İşbirliğini Yönet seçeneğini elde etmek için … simgesine dokunabilirsiniz

Şimdi yeni Collaborate seçeneğini göreceksiniz. Apple, ortak bir çalma listesi bağlantısını paylaştığınız herkesin şarkıları düzenleyip yeniden sıralayabileceğini ve çalma listesinin adını ve fotoğrafını değiştirebileceğini belirtiyor. Spotify ise bu konuda Apple’a öncü olmuş gibi görünüyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Apple Music’in yeni özelliğini beğendiniz mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz