Ana Sayfa Apple iPhone uygun Wi-Fi ağına bağlanmanız için bildirim gönderebiliyor!

iPhone uygun Wi-Fi ağına bağlanmanız için bildirim gönderebiliyor!

0
iphone wifi

iPhone’unuzun yakınlarda katılabileceğiniz bir wi-fi ağı olup olmadığını size bildireceğini biliyor muydunuz? iOS’un bu özelliği nispeten yeni ve özellikle popüler olan ve yakındaki başkaları tarafından kullanılan halka açık wi-fi ağlarına odaklanması açısından ilginç. İşte iPhone uygun wi-fi ağlarını kullanabilmeniz için bildirim gönderdiğinde yapmanız gerekenler.

iPhone uygun wi-fi ağlarını kullanabilmeniz için bildirim gönderebiliyor!

Bu özellik oldukça basit ama kesinlikle kullanışlı. Popüler bir kablosuz ağ tespit edilirse, iPhone’unuzun üst kısmında bir bildirim görünür. Bildirime dokunursanız veya aşağı çekerseniz, mevcut kablosuz ağa anında “Katılma” seçeneği bulacaksınız.

Buradaki örnekte, dünya çapında her yerde bulunan ve çoğu yerde ücretsiz olarak yüksek hızlı internet sunan fast food burger zinciri McDonalds’ın popüler bir ücretsiz wi-fi ağı olduğunu göreceksiniz. Seyahat ediyorsanız, internete erişmeniz gerekiyorsa ve seçenekleriniz sınırlıysa bunu hatırlamanız faydalı olacaktır.

Bu tür halka açık wi-fi ağlarının çoğunun, beklendiği gibi etkinleştirilmediğinde bazen zorla açılması gereken ve cihazınızda İçerik Engelleyiciler kullanıyorsanız genellikle düzgün çalışmayan Esir Portallar olduğunu görebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? iPhone’un bu özelliğini seviyor musunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz