Ana Sayfa Haberler 10 yaşındaki Apple hayranı, teknoloji devinden ilginç bir talepte bulundu!

10 yaşındaki Apple hayranı, teknoloji devinden ilginç bir talepte bulundu!

0

Teknoloji dünyasında yer alan bazı şirketlerinden yaptıkları kimi kesimler veya insanlar tarafından eleştiri toplayabiliyor. Bunun son örneği ise 10 yaşındaki bir Apple hayranı oldu. İşte ayrıntılar…

10 yaşındaki Apple hayranı, inek öğrenci emojisindan rahatsızlığını dile getirdi

9TO5Mac‘in haberine göre İngiltere’de yaşayan ve Apple ürünlerine hayranlığı ile bilinen 10 yaşındaki Teddy, teknoloji devinin inek öğrenci emojisinin tasarımını değiştirmesini istiyor. Mevcut tasarımı eleştiren bu küçük çocuk, bu emojinin gözlük kullanan kişileri “korkunç” gösterdiğini öne sürüyor ve bu nedenle Apple’ı eleştiriyor.

10 yaşındaki Apple hayranı, inek öğrenci emojisindan rahatsızlığını dile getirdi

Teddy, BBC’ye verdiği röportajda sadece kendi değil, kendisi gibi binlerce kişinin de bu konuda rahatsız olduğunu dile getirdi. Bu sebeple Apple’dan inek öğrenci emojisinin tasarımını kendi önerisiyle güncellemesini talep etti.

İlginizi Çekebilir – macOS Sonoma 14.2 Beta 4 güncellemesi yayınlandı! İşte değişiklikler

Öğretmeni Lisa’nın da desteğini alan Teddy, gözlük takmanın görme açısından faydalı olduğunu ve şık göründüğünü söyledi. İngiltere’de sosyal medyada çok konuşulan bu küçük çocuğun başlattığı imza kampanyası, okulu ve yaşadığı bölgede gittikçe yayılıyor.

Teddy, bu talebini henüz Apple’a ulaştırmadı. Tabii haliyle şirketten de bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Fakat internette viral olan bu haberin ardından teknoloji devinin konudan haberdar olduğu düşünülüyor. ABD’li firmanın bu talebi dikkate alıp almayacağı ise merak konusu.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Sizce Apple, küçük çocuğun talebini dikkate alır mı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz