Ana Sayfa Apple iOS 17.2 Dördüncü Beta sürümüyle gelen yeni özellikler!

iOS 17.2 Dördüncü Beta sürümüyle gelen yeni özellikler!

0

Apple, iOS 17.2 güncellemesini bitirmek üzere ve Aralık ayında yayınlanması planlanıyor. Beta test süreci sona ermek üzere ama Apple özellikleri geliştirmeye ve yeni fonksiyonlar eklemeye devam ediyor.

iOS 17.2 dördüncü beta sürümünde neler var?

  • Bildirim sesini değiştirebilirsiniz. Sesler & Dokunsal Geri Bildirim bölümünde, Varsayılan Uyarılar adında yeni bir bölüm var. Burada, metin mesajları, e-posta uyarıları ve takvim uyarıları hariç, tüm bildirimler için hangi sesin çalacağını seçebilirsiniz. Ayrıca, metin tonlarını da bildirim sesi olarak kullanabilir ve bildirimlerin dokunsal geri bildirimini ayarlayabilirsiniz.
  • Apple Music çalma listelerini arkadaşlarınızla paylaşamayacaksınız. Önceki bir iOS 17.2 sürümünde, Apple Music’te oluşturduğunuz çalma listelerini arkadaşlarınızla paylaşabiliyor ve onların da şarkı ekleyebilmesine izin verebiliyordunuz. Ama dördüncü beta sürümünde bu özellik kaldırılmış gibi görünüyor.
  • AppleCare bilgilerinizi görebilirsiniz. Ayarlar > Genel bölümünde, Kapsama adlı bölüm AppleCare & Garanti olarak değiştirilmiş. Burada, iPhone ve Apple Watch gibi cihazlarınızın AppleCare bilgilerini görebilirsiniz. Ayrıca, Genel > Hakkında bölümünde, iPhone’unuzun garanti bilgilerini gösteren yeni bir Garanti bölümü var.
  • ProRes videoyu harici bir cihaza kaydedebilirsiniz. iPhone 15 Pro modellerinde, ProRes videoyu doğrudan harici bir cihaza kaydedebilirsiniz. Ama bunun için hem harici cihazın hem de USB-C kablosunun yeterli yazma hızına sahip olması gerekiyor. iOS 17.2, bu konuda size uyarı mesajları gösteriyor.
  • iTunes’tan TV şovu ve film satın alamayacaksınız. iOS 17.2’deki kodlara göre, Apple TV şovlarını ve filmleri iTunes’tan satın almayı kaldırmayı planlıyor. Bundan sonra, TV ve film içeriklerini TV uygulamasından satın alabileceksiniz. Ama bu değişiklik henüz yapılmış değil.

iOS 17.2 güncellemesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni özellikleri beğendiniz mi? Yoksa eski özellikleri mi özleyeceksiniz? Siz de görüşlerinizi, sorularınızı ve deneyimlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. 


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz