Ana Sayfa Apple Zoom Apple TV üzerinden artık kullanılabiliyor!

Zoom Apple TV üzerinden artık kullanılabiliyor!

0
Zoom iPhone

Bu yılın başlarında söz verildiği gibi, popüler görüntülü toplantı uygulaması Zoom Apple TV 4K’da kullanılabiliyor. Elbette, Apple TV kutusunun kendisinde bir kamera bulunmuyor. Bu nedenle uygulama iPhone’unuzu Belkin MagSafe Mount gibi bir stand ile kullanarak Devamlılık Kamerası özelliğinden yararlanmanıza dayanıyor.

Zoom Apple TV üzerinden sonunda kullanılabiliyor!

tvOS 17, FaceTime uygulamasını aynı şekilde Apple TV’ye getirdi. Şimdi de Zoom aralarına katıldı. Rakip WebEx, Apple TV uygulamasını bir ay önce kullanıma sundu. Ancak henüz herkese açık olarak kullanıma hazır değil. Continuity Camera, iOS 17 çalıştıran herhangi bir iPhone veya iPad ile çalışıyor ve cihazın kamera akışını Apple TV’nin kendisinde kullanmanıza izin veriyor.

Çalışması için özel bir montaj veya stand aksesuarı gerekmiyor. Cihazı dik ve sabit tutabilen herhangi bir şey yeterli oluyor. Centre Stage gibi akıllı iOS özellikleri, kameranın odada konuşan kişilere odaklanmasına yardımcı oluyor. Apple TV için Zoom uygulaması, iPhone ve iPad için mevcut olan Zoom uygulamasından ayrı olarak indiriliyor ve ‘Zoom for Home TV’ olarak adlandırılıyor.

Bu, ana uygulamalarda bulunan tüm işlevleri içermediği anlamına geliyor. Özellikle TV setinizden toplantı başlatmak ve toplantılara katılmak için tasarlanmış. Bununla birlikte, yaklaşan planlanmış toplantıların kısayollarını kolayca erişilebilir bir görünümde göstermek için takvim entegrasyonu gibi bazı güzel özellikleri de var.

Zoom’u Apple TV App Store’dan ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Ancak kullanmak için doğal olarak bir Zoom hesabı gerekiyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz