Ana Sayfa Apple Apple, 6G’ye hazırlanıyor!

Apple, 6G’ye hazırlanıyor!

0

Apple, 6G ye hazırlanıyor Apple, cihazlarına geleceğin mobil bağlantısı olan 6G’yi getirmek için çalışmalarını yoğunlaştırıyor. ABD’li teknoloji devi, 5G modem üretiminde karşılaştığı zorluklara rağmen, 6G’ye odaklanmış durumda.

Apple, 6G teknolojisi için çalışmalarını hızlandırıyor!

Bu bilgi, ABD’li bir haber sitesinin teknoloji muhabiri tarafından verildi. Muhabir, Apple’ın 6G ile ilgili iş ilanları yayınladığını ve mühendisler istihdam ettiğini yazdı.

Apple, 6G gelişimine katkı sağlıyor. Apple, 2020 yılında, 6G ve sonrası için çalışan bir kuruluşa üye oldu. Bu kuruluş, Kuzey Amerika’nın mobil teknolojide lider olmasını hedefliyor.

6G, 5G’den çok daha hızlı olabilir. Bazı uzmanlar, 6G’nin 5G’den 100 kat daha hızlı olabileceğini iddia ediyor. Ama bunun gerçekte ne kadar iyi olacağı bilinmiyor. 6G’nin cihazlarda kullanılması 2030 yılına kadar sürebilir.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın!

İlginizi Çekebilir – Apple’ın Mac devrimi, Windows’u buluta itiyor!

Apple, Mac bilgisayarlarını Intel işlemcilerden kendi tasarladığı ARM işlemcilerine geçirerek teknoloji dünyasında büyük bir başarı elde etti. ARM işlemcileri, daha hızlı, daha verimli ve daha uyumlu olmaları sayesinde Apple’ın iPhone ve iPad gibi cihazlarıyla mükemmel bir uyum içinde çalışıyor. Ayrıca, ARM işlemcileri daha az enerji harcadığı için pil ömrü de rekor seviyede.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz