Ana Sayfa Apple WhatsApp bomba bir güncelleme getirdi!

WhatsApp bomba bir güncelleme getirdi!

0

WhatsApp, iPhone kullanıcıları için yeni bir özellik sunuyor. Bu özellik sayesinde, fotoğraf ve video gönderirken kalitesi bozulmayacak. Böylece, WhatsApp üzerinden paylaştığınız medya, orijinal haliyle görünecek.

WhatsApp yeni özellik nasıl çalışıyor?

Bu özellik, daha önce WhatsApp’ın sunduğu bir başka özelliğin devamı niteliğinde. O özellikte, WhatsApp kullanıcılarına “HD kalitesinde” medya gönderme imkanı verilmişti. Ancak o özellikte de, medya biraz sıkıştırılıyordu. Bu da kalite kaybına neden oluyordu.

WhatsApp’ın yeni özelliği ise, fotoğraf ve videoları dosya olarak göndermenize izin veriyor. Bu şekilde, medya hiç sıkıştırılmadan, orijinal boyutu ve kalitesiyle gönderiliyor. WhatsApp’ın duyurusuna göre, bu özellik “önümüzdeki haftalarda” kullanıma açılacak. Yani, herkes hemen bu özelliği kullanamayabilir.

Bu özelliği kullanmak için şu adımları izlemeniz gerekiyor:

  • WhatsApp’ta bir sohbet açın veya yeni bir sohbet başlatın.
  • Mesaj yazma alanının solundaki + işaretine dokunun.
  • Belge seçeneğine dokunun ve Fotoğraf veya Video Seç seçeneğini seçin.
  • Göndermek istediğiniz fotoğraf veya videoyu seçin ve mavi oka dokunarak gönderin. Bu özelliği kullanırken, gönderebileceğiniz dosyaların 2GB ile sınırlı olduğunu unutmayın.
  • Dosyalar gönderildikten sonra, sohbet ekranında medyanın küçük resmi görünmeyecek. Ancak alıcı, dosyayı açarak medyayı görüntüleyebilecek. WhatsApp, bu özelliği Android için de deniyor. Ama ne zaman çıkacağı belli değil.

İlginizi Çekebilir – Apple Watch’un düşme tespit özelliği hayat kurtarıyor!

Apple Watch, Georgia’da bir adamın hayatını kurtardı. Mike Menand, Chattahoochee Nehri Milli Rekreasyon Alanı’nda yürüyüş yaparken, iki köpeği bir çakal gördü. Köpekler çakala saldırmak için koşunca, Menand patikadan düştü. Bu sırada Apple Watch, Menand’ın düştüğünü algıladı ve düşme tespit özelliği sayesinde acil servisi aradı.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz