Ana Sayfa Haberler Zoom, Apple TV 4K için FaceTime benzeri bir uygulama yayınladı!

Zoom, Apple TV 4K için FaceTime benzeri bir uygulama yayınladı!

0

Zoom, Apple TV 4K için yeni bir uygulama çıkardı. Bu uygulama sayesinde, kullanıcılar televizyonlarında ve Apple’ın Süreklilik Kamera özelliği sayesinde iPhone veya iPad’lerinde video konferans yapabiliyorlar. Bu uygulama, “Zoom – for Home TV” adıyla tvOS App Store’da hafta sonu göründü. Bu uygulamayı ilk kez Sigmund Judge fark etti.

Apple TV 4K’da Zoom toplantıları nasıl yapılır?

Apple, tvOS 17’yi Eylül ayında yayınladığında, Apple TV için FaceTime özelliğini de duyurdu. Bu özellik, Süreklilik Kamera desteği ile kullanıcıların iPhone veya iPad’lerini Apple TV’ye kablosuz olarak bağlamasını sağlıyor. Böylece, cihazın kamera ve mikrofonunu kullanarak, katılımcıları televizyonda görebiliyorlar.

Zoom da Süreklilik Kamera özelliğini kullanarak aynı işlevi sağlıyor. Apple TV’nizi iPhone’unuza bağlayarak, Zoom toplantılarına katılabilir veya başlatabilirsiniz. Uygulama, HD video ve ses kalitesi, takvimle senkronizasyon, telefon, e-posta veya Zoom kişileri ile toplantı daveti, toplantı sırasında sohbet etme ve alt odalara geçme gibi özellikleri sunuyor.

iPhone’unuzu Apple TV’de bir FaceTime Kamera olarak kullanmak için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  • iPhone’unuzda FaceTime uygulamasını açın ve, aramak istediğiniz kişiyi seçin veya arama yapın.
  • Arama başladığında, iPhone’unuzun ekranının sağ üst köşesindeki Süreklilik Kamera simgesine dokunun.
  • Apple TV’nizi listeden seçin ve iPhone’unuzu Apple TV’nize yaklaştırın.
  • iPhone’unuzun ekranı Apple TV’nize yansıtılacak ve kamera ve mikrofonunu kullanacaktır.
  • Televizyonunuzda katılımcıları görebilir ve iPhone’unuzla konuşabilirsiniz.

Zoom uygulamasını Apple TV’de kullanmak için de benzer adımları takip edebilirsiniz. Uygulamayı Apple TV’nizden indirdikten sonra, Zoom hesabınızla giriş yapın veya iPhone’unuzdaki eşleştirme URL’sini kullanın. Ardından, Zoom toplantılarına katılabilir veya başlatabilirsiniz. Süreklilik Kamera özelliğini kullanmak için, Zoom uygulamasında toplantıya katıldığınızda veya başlattığınızda, iPhone’unuzun ekranının sağ üst köşesindeki Süreklilik Kamera simgesine dokunun ve Apple TV’nizi seçin. Böylece, iPhone’unuzun kamera ve mikrofonunu kullanarak, televizyonunuzda Zoom toplantılarını yapabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz