Ana Sayfa Apple iOS 17.2 iPhone kamerasını güçlendiriyor!

iOS 17.2 iPhone kamerasını güçlendiriyor!

0

Diğer birçok yeni özelliğin yanı sıra iOS 17.2, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’teki Telefoto kamera için bir yükseltme içeriyor. Apple, iOS 17.2 sürüm notlarında güncellemenin “iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te uzaktaki küçük nesneleri çekerken Telefoto kamera odaklama hızının iyileştirilmesini” içerdiğini söylüyor.

iOS 17.2 iPhone 15 Pro kamerasını güçlendiriyor!

Esasen bu, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in artık uzaktaki nesnelere odaklanmada daha hızlı olması gerektiği anlamına geliyor. Bunun ne kadar büyük bir değişiklik olduğunu anlamak için iOS 17.2’nin daha fazla test edilmesi gerekecek. Yine de iOS 17.2 sürüm notlarında bahsedilmiş olması iyiye işaret.

iOS 17.2’deki diğer büyük kamera değişikliği ise iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro’da uzamsal video çekme desteği. Bu çekimler, Apple’ın 2024’ün başlarında piyasaya sürülmesi planlanan Vision Pro başlığında izlenmek üzere tasarlandı. Sonuç olarak ise bunlar gözlemleniyor:

  • Uzamsal video, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te video çekmenizi sağlar, böylece anılarınızı Apple Vision Pro’da üç boyutlu olarak yeniden yaşayabilirsiniz.
  • iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’te uzaktaki küçük nesneleri çekerken Telefoto kamera odaklama hızı iyileştirildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce yeni gelen sürüm ile iPhone 15 Pro kamerası daha kaliteli çekimler yapabilecek mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz