Ana Sayfa Apple Apple Watch’ta Double Tap özelliği nasıl kullanılır?

Apple Watch’ta Double Tap özelliği nasıl kullanılır?

0

Apple Watch Serisi 9 ve Ultra 2, “double tap” adında bir özellikle gelidi. Bu özellik, parmaklarınızı birleştirerek saatinizi yönetmenize olanak tanıyor. Bu özellik, en yeni saatlerdeki yeni arayüz ile birlikte çalışıyor. Ama, Apple Watch Serisi 3 ve sonrası için de Erişilebilirlik ayarlarından açabileceğiniz jest kontrolleri var. Bunlar, tutma, çift tutma, sıkma ve çift sıkma gibi jestlerden oluşuyor. İşte detaylar…

Apple Watch Serisi 9 ve Ultra 2’nin yenilikçi özelliği: Double Tap

Apple Watch’unuzda “double tap” özelliğini nasıl açabilirsiniz?

  • Hızlı İşlemler: iPhone’unuzdaki Watch uygulamasından Erişilebilirlik ayarlarına girin. Hızlı İşlemler seçeneğini açın. Bundan sonra, bir hızlı işlem yapmak için çift tutmanız gerekecektir. Çift tutarak seçebileceğiniz mavi çerçeveli düğmelere dikkat edin.
  • AssistiveTouch: iPhone’unuzdaki Watch uygulamasından Erişilebilirlik ayarlarına girin. AssistiveTouch seçeneğini açın. El Jestleri seçeneğine dokunun ve açın. Şimdi tutma, çift tutma, sıkma ve çift sıkmanın ne yapacağını ayarlayabilirsiniz. Ayrıca, bir jest ile açabileceğiniz bir eylem menüsü de var.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlara yazmayı unutmayın!

ilginizi çekebilir – Vision Pro: Apple’ın karma gerçeklik gözlüğü 2024’te geliyor!

Apple, 2024 yılında karma gerçeklik gözlüğü olan Vision Pro’yu piyasaya sürecek. Bu gözlük, sanal ve gerçek dünyayı birleştiren bir teknoloji sunuyor. Vision Pro, Apple Store’larda özel bir eğitim alan çalışanlar tarafından kurulacak ve ayarlanacak. Müşteriler, bu gözlüğü almak için internetten sipariş verdikten sonra mağazaya gitmek zorunda kalacaklar.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz