Ana Sayfa Güncellemeler Hırsızların yeni kabusu! iOS 17.3 Beta, önemli bir özellikle yayınlandı

Hırsızların yeni kabusu! iOS 17.3 Beta, önemli bir özellikle yayınlandı

0

Teknoloji devi Apple, iPhone’ların işletim sistemi iOS’u geliştirmeye devam ediyor. Yakın zamanda kararlı iOS 17.2 sürümünü sunan şirket geçtiğimiz dakikalarda ise iOS 17.3 için ilk beta güncellemesini yayınladı.

iOS 17.3 Beta güncellemesi kullanıcılara sunuldu

Geliştiriciler için yayınlanan iOS 17.3 Beta güncellemesi, önemli bir yenilik getiriyor. Söz konusu bu yenilik, hırsızlık için bir koruma getiriyor. Öyle ki birisi iPhone’unuzu çaldığında, kişinin özel bilgilerinize erişememesi için Çalınan Cihaz Koruması özelliği sunuldu.

iOS 17.3 Beta güncellemesi yayınlandı

Bu özellik aktif hale getirildiğinde iCloud Parola Zinciri’ndeki şifrelere erişmek, telefon için kayıp modunu kapatmak, kaydedilmiş kart bilgileri ile alışveriş yapma gibi işlemler için Face ID veya Touch ID doğrulaması istenecek.

İlginizi Çekebilir – iOS 17.2: Hayat kalitenizi sadece bu güncellemeyi yaparak yükseltin!

Bu özellik dışında önemli bir yenilik göze çarpmıyor. Peki geliştiriciler Beta 3 güncellemesini nasıl indirebilir? Bunun için şu adımları takip etmelisiniz;

  • 1. Adım: Ayarlar uygulamasına giriş yapın.
  • 2. Adım: Genel > Yazılım Güncelleme bölümüne girin.
  • 3. Adım: Yeni güncellemeyi indirip kurduktan sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

Apple, iOS 18 sürümü ile birlikte önemli yenilikler sunacak. Önümüzdeki günlerde söz konusu bu özellikler ile ilgili detaylar ortaya çıkacak. Şimdilik beklemekte fayda var.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Güncelleme ile gelen Çalınan Cihaz Koruması özelliğini nasıl buldunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz