Ana Sayfa Apple 2024 yılında Apple Watch SE ve diğer modeller nasıl değişecek?

2024 yılında Apple Watch SE ve diğer modeller nasıl değişecek?

0
apple watch

Apple Watch Series 9 ve Ultra 2 yalnızca Eylül 2023’te piyasaya sürülmüş olabilir, ancak haleflerinin piyasaya sürülmesi için zaman şimdiden işliyor. Apple Watch Series 10, Ultra 3’te neler bulabileceğimiz ve 2024’te yeni bir Apple Watch SE olup olmayacağı hakkında bize bazı ipuçları veren tüm haberleri ve söylentileri bir araya getiriyoruz.

Apple Watch SE ve Ultra ve Series 10 söylentileri heyecanlandırdı!

Apple, her yıl olduğu gibi 2024 yılında da Apple Watch’u güncelleyecektir. Yeni bir Apple Watch Series 10, yeni bir Apple Watch Ultra 3 ve üçüncü nesil bir Apple Watch SE görmeyi bekliyoruz. Apple Watch serisi söz konusu olduğunda Apple’ın oldukça belirli bir çıkış takvimi var.

Genellikle yeni cihazlar Eylül etkinliklerinde (yeni iPhone’larla birlikte) duyuruluyor. Yeni Watch modelleri kısa bir süre sonra satışa sunuluyor. Bu modelden tek sapma 2021 yılında Apple Watch Series 7’nin Ekim ayına kadar çıkmamasıydı. Apple Watch Series 10’un Eylül 2024’ün başlarında ya da ortalarında piyasaya sürülmesi çok muhtemel.

Apple’ın Apple Watch Ultra’yı da Series 10 ile aynı zamanda güncellemesi muhtemel. Eylül 2024’te bir güncelleme bekliyoruz. Apple, Apple Watch SE’yi her yıl güncellemiyor. Bu model 2020’de tanıtıldı ve 2022’de güncellendi. İki yıllık bir güncelleme döngüsüne dayanarak, Eylül 2024’te yeni bir Apple Watch SE göreceğimizi düşünüyoruz.

2024’ün Apple Watch’larının lansmanı hala uzakta olduğundan, şimdiye kadar sağlam söylentiler yolunda çok fazla şey olmadı, ancak işte öğrendiklerimiz. Analist ve başlıca söylenti taciri Ming-Chi Kuo, Ekim 2023’te Medium sayfası aracılığıyla Apple Watch’a ilişkin beklentilerin bir listesini yayınladı ve Debbie-Downer kehanetini de içeriyordu: “2024 yeni Apple Watch’un önemli yenilikçi deneyimlere sahip olması pek olası değil.”

Medium’da yayınlanan makalede Kuo, yeni versiyonda Micro LED panelleri görmeyeceğimizi belirterek bir süredir ortalıkta dolaşan bir söylentiyi de boşa çıkarmış oldu. Kuo, ekran teknolojisinin 2025 modeline bile girmeyebileceğini, bunun yerine 2026’da Series 12 ile tanıtılabileceğini belirtiyor.

Bloomberg’in sızıntı uzmanı Mark Gurman da yeni bir microLED ekranla ilgili söylentileri tartıştı (ancak diğerleri onun Series 10’u değil yeni Apple Watch Ultra 3 modelini kastetmiş olabileceğini söylüyor. Ayrıca şunlardan da bahsediyor. Apple yıllar içinde Apple Watch ile kalp atış hızı ve oksijen takibi gibi bazen hayat kurtaran sağlık özellikleri sundu. 2024’te ne geliyor?

İşte bu yüzden Gurman Kasım 2023’te Apple’ın 2024’te yeni müşterileri çekmek ve eski Watch sahiplerini yükseltmeye ikna etmek için yeni sağlık özellikleri ekleyeceğini yazdı. Apple, Watch’un 10. yıldönümünü kutlamak için daha ince bir kasa ve kayışlar için yeni manyetik eklentiler getiren yeni bir Watch X ile yeniden tasarlamayı planlıyor. Tüm bunlar çıkış tarihi ile biraz karıştırılıyor. Nisan 2015 Apple Watch’un ilk piyasaya sürüldüğü tarih, yani 2024 Series 10’un piyasaya sürüleceği tarih olsa bile 2025 10. yıl dönümü olacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz