Ana Sayfa Apple TV Apple’ın merakla beklenen filmi nihayet seyirciye sunuldu!

Apple’ın merakla beklenen filmi nihayet seyirciye sunuldu!

0

Teknoloji devi Apple, son yıllarda sinema alanında çalışmalarını artırdı. Bu kapsamda şirket, TV+ hizmetine yepyeni yapımlar eklemeye devam ediyor. Sürekli olarak büyüyen içerik kataloğu ile kullanıcı sayısını artıran Apple TV+ kütüphanesine “The Family Plan” da eklendi.

The Family Plan, Apple TV+ kütüphanesine eklendi!

İlk olarak 2022 yılında Apple Studios tarafından duyurulan bu film, bugün itibariyle Apple TV+ kullanıcılarına sunuldu. Söz konusu yapım, IMDb puanına göre izleyen kişilerin yarısından olumlu eleştiriler aldı.

The Family Plan, Apple TV+ kütüphanesine eklendi!

Mark Wahlberg’in başrolünde olduğu bir aksiyon-komedi filmi olan “The Family Plan“, aile babası Dan Morgan’ın hikayesine odaklanıyor. Sıradan bir aile hayatı yaşayan Morgan, eskiden bir suikastçıydı. Ancak bunu ailesinden sürekli gizliyordu. Ancak bir gün, uzun süredir sakladığı kimliği ansızın gün yüzüne çıkar. Bu sırada eski düşmanı da onun peşine düşer ve Morgan, ailesini korumak için sürekli kaçmak zorunda kalır.

İlginizi Çekebilir – Apple’ın en hızlı mobil cihazları belli oldu! iPhone 15 ve 14 serisi şaşırttı

Apple, TV+ hizmetinin kütüphanesini sürekli olarak genişletmeye devam ediyor. Buna göre şirket, önümüzdeki günlerde farklı içerikler ile karşımıza çıkabilir. Öte taraftan Apple TV+ servis fiyatının aylık 9,99 dolar olduğunu belirtmek gerekiyor. Hizmet ne yazık ki Türkiye’de kullanılamıyor bakat bu durum ilerleyen zamanlarda değişebilir.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz