Ana Sayfa Watch Apple, Watch Ultra için değişikliğe gidiyor! Fiyat artacak mı?

Apple, Watch Ultra için değişikliğe gidiyor! Fiyat artacak mı?

0

Bildiğiniz üzere Apple, her sene bazı ürünlerini daha yüksek özellikli donanımlar ile donatarak tekrardan piyasaya sürüyor. Yani bir güncelleme yapıyor. Bu doğrultuda bazı kaynaklara göre Apple, 2026’da Watch Ultra modelini yeniden piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre bu modelin oldukça yüksek bir fiyat etiketiyle gelmesi bekleniyor. İşte ayrıntılar…

microLED ekranlı Apple Watch Ultra, daha yüksek fiyata sahip olacak!

Apple‘ın 2026 yılında tanıtması beklenen Apple Watch Ultra modeline, mevcut OLED ekrandan daha büyük microLED ekran yerleştireceği öne sürülüyor. Şu anki OLED ekran 1,92 inç büyüklüğünde iken, microLED kullanıldığında bu boyut 2,12 inçe yükselecek. microLED ekranlar daha yüksek parlaklığa rağmen daha az enerji harcamakta.

microLED ekranlı Apple Watch Ultra, daha yüksek fiyata sahip olacak!

Aktarılan bilgilere göre microLED, OLED ekranlardan üç kat daha pahalı. Buna göre 2026 yılında tanıtılacak Apple Watch Ultra‘nın daha yüksek bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor. Apple, fiyatı olabildiğinde az artırmak için maliyetleri düşürmek isteyecektir. Bunun ne kadar fark yaratacağını ise cihaz tanıtıldığında göreceğiz.

İlginizi Çekebilir – iPhone 17 Pro Max için beklentileri artıran iddia!

Tabii önümüzdeki halen birkaç sene var. Bu doğrultuda Apple, sürpriz bir değişiklik de yapabilir. Dolayısıyla nasıl bir akıllı saatle karşılaşacağımızı görmek için beklemekten başka yapacak bir şey yok gibi görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yeni Apple Watch Ultra‘dan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz