Ana Sayfa AirPods AirPods 4 yeni dizaynıyla göz kamaştıracak!

AirPods 4 yeni dizaynıyla göz kamaştıracak!

0
airpods

AirPods 4 için iki farklı fiyat noktasında sunulan iki versiyonu olacak ve Apple hem AirPods 3’ün hem de satmaya devam ettiği daha düşük fiyatlı AirPods 2’nin yerini almasını hedefliyor. Şu an itibariyle, AirPods 2 ve AirPods 3 arasında tasarımın ötesinde çok az fark var ve bu durum kullanıcıların kafasını karıştırabiliyor.

AirPods 4 gürültü engelleme özelliğine sahip olacak!

AirPods 4, mevcut AirPods seçeneklerini düzene sokacak. Kulaklıklar, güncellenmiş bir tasarıma sahip olacak. Yeni AirPods’un mevcut AirPods ile AirPods Pro arasında, daha kısa saplı bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Uyumun iyileştirilmesi bekleniyor, ancak Apple’ın silikon kulak uçları ekleyip eklemeyeceği henüz belli değil.

Yeniden tasarlanan kılıf, Uyarılarımı Bul için hoparlörler ve Lightning portu yerine USB-C şarj portu içerecek. AirPods’un üst seviye versiyonu, bugüne kadar AirPods Pro ile sınırlı olan Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliğine sahip olacak. Bu sayede müşteriler ANC’ye daha uygun bir fiyatla sahip olabilecekler.

Önümüzdeki yılın sonlarına doğru yapılacak bir yazılım güncellemesiyle Apple, işitme cihazı işlevselliği ekleyerek AirPods’un geleneksel işitme cihazlarına reçetesiz (OTC) işitme alternatifi olarak hizmet vermesini sağlayacak. FDA 2022 yılında OTC işitme cihazı seçeneklerini onaylayarak Apple’ın AirPods’u işitme kaybı için pazarlamasının önünü açtı.

Apple’ın AirPods kullanıcılarına işitme kaybı yaşayıp yaşamadıklarını söyleyecek işitme testleri sunmayı da planladığı da söyleniyor. AirPods 4 2024 yılında, belki de Apple’ın yeni iPhone modellerini tanıtacağı Eylül ayı civarında piyasaya sürülecek. Apple ayrıca 2024 yılında AirPods Max’in yeni bir versiyonunu da planlıyor.

Ancak güncelleme yeni renkler ve USB-C şarj portunun eklenmesiyle sınırlı olacak. Apple’ın daha pahalı AirPods Pro’su ise 2025 yılında yenilenecek ve Apple “konfor odaklı” güncellenmiş bir tasarım ve daha hızlı bir çip sunacak. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz