Ana Sayfa Apple iPhone 16 Pro 48MP ultra geniş kameraya sahip olabilir!

iPhone 16 Pro 48MP ultra geniş kameraya sahip olabilir!

0
ultra geniş kamera

Söylenti Weibo kullanıcısı “Instant Digital “den geliyor ve 2024’ün iPhone 16 Pro modellerinin birden fazla 48 megapiksel sensöre sahip ilk modeller olacağını ve Telefoto kamerayı 12 megapiksel çözünürlüğe sahip tek arkaya bakan lens olarak bırakacağını öne sürüyor.

iPhone 16 Pro oldukça gelişmiş bir kameraya sahip olabilir!

Ultra Geniş kameranın 48 megapiksel sensöre yükseltilmesi, daha fazla ışık yakalamasına olanak tanıyarak özellikle düşük ışıklı ortamlarda 0,5× modunda çekim yaparken daha iyi fotoğraflar elde edilmesini sağlayacak. iPhone 14 Pro, iPhone 15 ve iPhone 15 Pro modelleri, düşük ışıkta daha iyi çekim için sensördeki dört pikselden gelen verileri tek bir “süper pikselde” birleştirmek üzere “piksel gruplama” kullanan 48 megapiksellik bir Ana kameraya sahip.

iPhone 16 Pro modelleriyle birlikte bu teknolojinin, şu anda 12 megapiksel bir lens olan Ultra Geniş lensi de kapsayacak şekilde genişletilmesi bekleniyor. Bu aynı zamanda iPhone 16 Pro modellerinin Ultra Geniş modda 48 megapiksel ProRAW fotoğraflar çekebileceği anlamına geliyor. Bu fotoğraflar daha fazla düzenleme esnekliği için görüntü dosyasında daha fazla ayrıntıyı koruyor ve büyük boyutlarda basılabiliyor.

Weibo söylentisi, Haitong International Securities analisti Jeff Pu’nun iPhone 16 Pro’nun 48 megapiksel Ultra Geniş kameraya ve Wi-Fi 7 desteğine sahip olacağını söyleyen tahminini doğruluyor. 2025 yılında, iPhone 17 Pro’nun arka kamera dizisinin 48 megapiksel sensörlere geçişini tamamlaması ve teknolojiyi Telefoto lense getirmesi bekleniyor.

Instant Digital, Apple’ın planları hakkında doğru bilgi verme konusunda karışık bir sicile sahip. Kaynak, iPhone 14’ün Sarı bahar yenilemesini, iPhone 15 Pro’daki Spatial Video’yu ve Apple Watch Series 9’un küçük donanım güncellemesini ilk bildiren ve iPhone 15 ve iPhone 15 Plus’ın buzlu arka cama sahip olacağını iddia eden tek söylentinin ilk kaynağı oldu.

Bununla birlikte, çeşitli iOS 17 özellikleri ve Ekim 2023’te yeni bir iPad Air’in piyasaya sürüleceğine dair iddialar da ortaya attılar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce iPhone kamerası bu büyük değişime hazır mı? Düşüncelerinizi bizimle yorumlara kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz