Ana Sayfa Oyun Resident Evil 4 bekleyenlere müjde! Artık iPhone’larda oynanabilir

Resident Evil 4 bekleyenlere müjde! Artık iPhone’larda oynanabilir

0

Teknoloji devi Apple, geçtiğimiz eylül ayında iPhone 15 serisini tanıttı. Bu etkinlikte yeni ürünler bir yana oyun severler için önemli bir açıklama da yapılmıştı. Buna göre Resident Evil 4 Apple cihazları için çıkış yapacaktı. Beklenen gün nihayet geldi ve oyunculara sunuldu. İşte ayrıntılar…

Resident Evil 4 artık iPhone, iPad ve Mac’lerde oynanabilir!

Resident Evil geliştiricisi Capcorn, Apple etkinliğinde iPhone 15 Pro ve 15 Pro Max modellerinde yer alan A17 Pro GPU sayesinde konsola özel oyunların akıllı telefonlara gelmesinin mümkün olduğunu açıklamıştı. Bu kapsamda Resident Evil 4‘ün de 20 Aralık’ta sunulacağı duyurulmuştu.

Resident Evil 4 artık iPhone, iPad ve Mac'lerde oynanabilir!

Resident Evil 4, kısa süre önce App Store‘da herkesin erişimine açıldı. 64,2 GB dosya boyutunda olan oyunu indirmek için 70 GB boş alan olması şart koşuluyor. Resident Evil 4, iPhone 15 Pro ve Pro Max, M1 / M2 işlemcili iPad Pro veya iPad Air, M1 / M2 / M3 işlemcili Mac’lerde oynanabilir.

İlginizi Çekebilir – iPhone 15 Pro Max ile RTX destekli oyun oynadık!

Resident Evil şu cihazlarda oynanabilir;

  • iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max
  • M1 veya M2 işlemcili iPad Pro veya Air
  • M1, M2 veya M3 işlemcili Mac

Resident Evil 4 konusu ne?

Umbrella Corp.’un başlattığı büyük felaketin ardından 6 yıl sonra yaşananları konu alan Resident Evil 4‘ün hikayesinde ABD Başkanı’nın kızı kaçırılır. Biz oyuncular ise Leon S. Kennedy karakterini kontrol ederek başkanın kızı Ashley’nin yerini bulup onu kurtarmaya çalışırız.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz