Ana Sayfa Apple Vision Pro Şubat ayında çıkabilir!

Vision Pro Şubat ayında çıkabilir!

0
vision-pro

Bir rapora göre Apple, Vision Pro Şubat ayına kadar piyasaya sürmek istiyor ve bu çıkış tarihi hedefine ulaşmak için üretimi artırıyor. İşte Vision Pro için beklenen tarih ve daha fazlası.

Apple Vision Pro Şubat ayında kullanıma sunulabilir!

Vision Pro’nun Ocak ayı sonuna kadar hazır olmasını sağlamak için üretim son birkaç haftadır “tam hızda” devam ediyor ve perakende lansmanının Şubat ayında yapılması planlanıyor. Apple Vision Pro’yu Haziran ayında tanıtmış ve o zaman şirket 2024 yılının başlarında piyasaya sürüleceğini söylemişti.

O zamandan bu yana, ilk söylentiler Mart ayını, daha sonraki söylentiler ise Ocak ayını işaret ederken, çıkış zaman çizelgesi söylentileri çeşitlilik gösterdi. Vision Pro’nun satışları başlangıçta Amerika Birleşik Devletleri ile sınırlı olacak ve müşterilerin bir perakende mağazasından satın almaları veya çevrimiçi bir siparişi mağazadan almaları gerekecek gibi görünüyor.

Apple, uygun bir uyum için müşterilerin doğru kafa bandı boyutuna ve Işık Mühürüne sahip olduğundan emin olmak istiyor. Tüm ortam ışığını engelleyen sıkı bir uyum olmadan içerik doğru görünmeyecek ve doğru kafa bandı boyutu olmadan cihaz çok ağır gelebilir. Bazı müşterilerin özel Zeiss reçeteli lenslere de ihtiyacı olacak. Bu nedenle Apple, kulaklık montajını perakende satış noktalarında yapmayı planlıyor.

Apple, Vision Pro’yu bazı perakende mağazalarında sergilemeye ve göstermeye hazırlanıyor. Mağazalarda kulaklıkların yanı sıra farklı boyutlardaki kafa bantları ve Işık Mühürleri de dahil olmak üzere tüm aksesuarların hazır bulundurulması gerekecek. Apple, cihazı müşteriler için nasıl hazırlayacaklarını öğrenmeleri için her bir perakende mağazasından çalışanlarını Cupertino’ya gönderiyor.

ABD’de sınırlı sayıda piyasaya sürülmesi, cihazın 3.500 dolarlık fiyat etiketi ve Apple’ın elindeki arzın sınırlı olması nedeniyle Apple’ın cihaz piyasaya çıktığında başka bir Vision Pro etkinliği düzenlemesi beklenmiyor. Vision Pro’ya talebin yüksek olması halinde Apple’ın yeterli sayıda üretim yapabilmesi aylar sürebilir. Rapor her ne kadar Şubat ayını gösterse de üretimde aksaklıklar nedeniyle ürün gecikebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz