Ana Sayfa Apple Mac için dört önemli uygulama!

Mac için dört önemli uygulama!

0
mac için uygulamalar

Mac deneyiminizi geliştirmenin bir yolu da Mac menü çubuğunuza bazı kullanışlı araçlar ve öğeler eklemektir. Ve tesadüfen, Mac için mevcut en iyi ücretsiz yardımcı programlardan bazıları da menü çubuğu öğeleridir. Yalnızca menü çubuğu deneyiminizi değil, Mac deneyiminizi de geliştireceğinden emin olduğumuz, Mac için en iyi dört ücretsiz menü çubuğu uygulamasını ele alacağız.

Mac için HiddenBar ile bilgisayardaki dağınıklığa son!

İronik bir şekilde, Mac için en kullanışlı menü çubuğu uygulamalarından biri, menü çubuğu simgelerini küçük bir genişletilebilir simgenin arkasına gizleyen bir uygulama. Mac menü çubuğunuzda çok sayıda menü çubuğu öğesi ve simgesi varsa, HiddenBar simgeleri seçme noktasından itibaren daraltarak menü çubuğunu gizli ve gösterilen bölümlere ayırıyor.

Ayrıca küçük ok simgesine tıklayarak istediğiniz zaman erişebiliyorsunuz. HiddenBar, özellikle menü çubuğu öğelerinin düzenli olarak arkada kaybolduğu çentikli ekrana sahip bir Mac’iniz varsa çok kullanışlı.

Maccy ise harika bir pano yöneticisi

Maccy, pano öğelerine erişmek için klavye kısayollarına sahip büyük bir pano geçmişi arabelleğine sahip, metinlerin yanı sıra fotoğrafları da tutuyor ve genel olarak harika. Pano yöneticileri üretkenliğinizi önemli ölçüde artırabilir. Eğer daha önce Mac’inizde bir pano yöneticisi kullanmadıysanız Maccy’yi deneyin, çok memnun kalacaksınız.

HandMirror ile aynada kendinizi bakın!

HandMirror, Mac’inizin web kamerası aracılığıyla kendinize hızlı ve kolay bir şekilde bakmanızı sağlayan basit ve çok kullanışlı bir uygulama. Bu, bir Zoom aramasına veya FaceTime görüntülü sohbetine başlamadan önce dişlerinize bir şey sıkışmadığından veya video karesinde garip veya utanç verici bir şey olmadığından emin olmak için mükemmel.

Stats ile sisteminizi görüntüleyebilirsiniz

Stats, tonlarca sistem istatistiğini doğrudan Mac menubarınızda görmenizi sağlayan harika bir sistem monitörü menubar uygulaması. CPU kullanımı, RAM kullanımı, CPU çalışma sıcaklıkları, ağ etkinliği, fan etkinliği, GPU kullanımı, disk kullanımı, Bluetooth ve pil kullanımı ve çok daha fazlasını kolayca takip edebilirsiniz.

Ayrıca, menü çubuğu öğesine tıkladığınızda, sistem istatistikleri hakkında daha da ayrıntılı bilgi içeren bir açılır menü elde edersiniz. İstatistikler son derece özelleştirilebilir. Böylece istediğiniz gibi ve neyi izlemek istediğinize göre ayarlayabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz