Ana Sayfa Apple Eski iPhone modeli ile yapabileceğin yaratıcı şeyler!

Eski iPhone modeli ile yapabileceğin yaratıcı şeyler!

0
eski iphone modeli

Eski iPhone modeli ile yapabileceğiniz pek çok şey var. Aslında, onları değiştirmek yerine yanınızda bulundurmaya bile değebilir. Eski bir iPhone’u kullanabileceğiniz her türlü şey var: Kendin Yap HomePod, bir oyun konsolu, bir kamera, bir hava durumu istasyonu, akıllı bir ekran veya dijital bir saat.

Eski iPhone modeli hala kullanılabilir!

AtHome Video Streamer’ı kullanarak birçok eski iPhone’u kendiniz yapabileceğiniz bir bebek monitörüne, köpek kamerasına veya CCTV güvenlik kamerasına dönüştürebilirsiniz. Maksimum uyumluluk açısından iPhone 5s ve 2013 iPad Air kadar eski cihazlarda çalışır.

Akış uygulamasını eski telefonunuza ve görüntüleyici uygulamasını mevcut telefonunuza yüklemeniz, bir kullanıcı adı ve şifre belirlemeniz ve istediğiniz sayıda ev kamerası oluşturmanız yeterli.

İkinci bir sessiz telefona çevirin

Eski telefonunuzu sınırlı işlevselliğe sahip ikincil bir cihaza dönüştürebilirsiniz. iCloud’dan çıkış yapın ve iMessage’ı kapatın, böylece mesaj almayı durdurursunuz. Kullanmak istediğiniz minimum uygulamalar dışındaki tüm uygulamalardan çıkış yapın veya bunları silin: bulmacalar, bir veya iki oyun, podcast’ler, müzik, alarmınız.

Bu hafif telefon, birkaç basit şeyle gevşemek istediğinizde rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Ya da tam tersi bir yaklaşım benimseyebilirsiniz: Telefonunuzdaki tüm uygulamaları silin, ancak iMessage ve benzerlerinde oturumunuzu açık tutun, böylece herhangi bir oyun veya dikkat dağıtıcı olmadan iletişim halinde kalabilirsiniz.

Süreklilik Kameralı Webcam

Eski bir iPhone bile oldukça pahalı bir web kamerasından daha iyi bir kameraya sahiptir. Cihazınızda iOS 17 çalışıyorsa, Continuity Camera’yı Mac’inizle web kamerası olarak kullanmak için kullanabilirsiniz. Uzaktan toplantılarda veya canlı yayınlarda işinizi kolaylaştıracaktır.

Dijital saat, hava durumu göstergesi veya duvar takvimi yapın

iOS 17, kullanmadığınız zamanlarda iPhone’unuzu akıllı bir ekrana dönüştüren mükemmel bir özellik olan StandBy’a sahip. Ancak sorun şu ki, telefonunuzu kullanırken akıllı ekranınız yok oluyor. Eski telefonunuz hala iOS 17’yi çalıştıracak kadar yeniyse, sorun yok! Aksi takdirde, hala birkaç seçeneğiniz var:

  • Kapının yanına Hava Durumu uygulaması açık bir telefon koyun.
  • Today Clock veya Alarm Clock for Me gibi bir uygulama kullanarak onu dijital bir saat haline getirin.
  • Takviminizi açık tutun, böylece güne hızlıca hazırlanabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz