Ana Sayfa Apple Vision Pro kutu içeriği açığa çıktı!

Vision Pro kutu içeriği açığa çıktı!

0
vision pro teslimat

Apple, insanların uzamsal bilgisayarlarını mümkün olan en kısa sürede kurmalarına ve kullanmalarına yardımcı olmak için Vision Pro kutu içeriğine bir dizi öğe dahil etti. Vision Pro, 2 Şubat’ta Apple’ın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki fiziksel ve çevrimiçi mağazalarına geliyor. Lansman öncesinde iPhone üreticisi Vision Pro’nun ambalajının içeriğine ilişkin bazı ayrıntıları paylaştı.

İşte Vision Pro kutu içeriği

Vision Pro’nun ambalajında başlığın yanı sıra iki adet Işık Mühür Yastığı, harici pil, şarj kablosu, güç adaptörü, ön cam için bir kapak ve Apple’ın 19 dolarlık parlatma bezi gibi başka öğeler de yer alıyor. 3500 dolarlık Vision Pro başlığı, uygulamalar ve medya için 256 gigabayt yerleşik depolama alanı ile donatılmış olarak geliyor.

Apple, insanları daha pahalı modellere yükseltmenin etkili bir yolu olarak depolama kapasitelerinden yararlanıyor. Fiyatı daha da yükseltmek için ek depolama kapasiteleri sunarsa şaşırmayız.

İki kafa bandı tipi: Solo Örgü ve Çift Döngü

Vision Pro kutusunda iki farklı saç bandı bulunuyor. Vision Pro reklamlarında yoğun olarak yer alan Solo Örgü Bant, başınızın arkasını sarıyor. Yastıklama, nefes alabilirlik ve esneme sağlayan 3D örgülü bir kaburga yapısı kullanıyor. Diğeri, Dual Loop Band, bir çift ayarlanabilir üst ve alt kayıştan oluşuyor.

Konfor tanımınıza bağlı olarak bunlar arasında seçim yapacaksınız. Her ikisi de yüzde 70’in üzerinde geri dönüştürülmüş iplikten üretilmiş. Basit bir sabitleme mekanizması, bunları değiştirmeyi Apple Watch kordonlarını değiştirmek kadar kolay hale getiriyor. Bu bantların her ikisi de birden fazla boyutta mevcut. Doğru bedeninizi belirlemek ve size özel bir uyum sağlamak için Apple, Apple Store uygulamasındaki yeni bir özelliği kullanarak iPhone’un TrueDepth kamerasıyla başınızı taramanızı gerektiriyor.

Işık Contası dışarıdan gelen kaçak ışığı engelliyor

Vision Pro kutusunda ayrıca ışık sızıntısını durdurmak ve ek konfor sağlamak için Light Seal’e takılan bir çift Light Seal Yastığı da yer alıyor. Bu yastıkların N, W, N+ ve W+ boyutları var, ancak kutuda sadece iki boyut bulunuyor. Kulaklığı gözlerinize yaklaştıran daha kalın versiyon ve bunun tam tersini yapan daha ince muadili.

Vision Pro kutu içeriğinde harici batarya paketi de var!

Vision Pro, ağırlığı düşük tutmak için cebinize sığan harici bir pil paketi kullanıyor. İki saatlik genel kullanım veya Apple’ın TV uygulaması aracılığıyla normal film ve TV şovlarını izlerken 2,5 saatlik video oynatma sağlıyor. Ayrıca USB-C kablosu da pakete dahil. Başlığı veya harici pil takımını bir güç adaptörüne bağlamak için bir kabloya ihtiyacınız var.

Ancak endişelenmeyin; Apple, Vision Pro kutusuna uzun bir USB-C şarj kablosu koymuş. Kablonun bir ucunda bir güç kaynağına takılan USB-C var. Diğer ucunda ise kulaklığa manyetik olarak bağlanan Apple’ın özel fişi yer alıyor. Yine güç adaptörü de kutu içeriğinde mevcut olacak.

iPhone’unuz şarj cihazı olmadan gönderiliyor, ancak Vision Pro ambalajında harici pil paketini şarj etmek için bir USB-C güç adaptörü bulunuyor. Apple, harici pil boşaldığında Vision Pro güç adaptörünün doğrudan kulaklığı şarj etmek için kullanılıp kullanılamayacağını söylemedi.

Ön cam kapağı

Vision Pro’nun ön yüzü, kameralar ve sensörler için “lens görevi gören optik bir yüzey oluşturmak üzere parlatılmış” tek parça kavisli lamine camdan oluşuyor. Apple, camın optik özelliklerini korumasını ve hasar görmemesini sağlamak için kullanışlı bir kapak eklemiş. Bu kapak Vision Pro’nun ön camını, harici kamera ve sensörleri karıştırabilecek çizik ve darbelere karşı koruyor.

Parlatma bezi ve gözlük sorunu

Şirketin yumuşak, aşındırıcı olmayan malzemeden yapılmış kendi parlatma bezi de kutu içeriğine dahil. Vision Pro gözlük kullananlar için tasarlanmadı. Bu nedenle Apple, isteğe bağlı olarak satın alınabilen ve manyetik olarak takılabilen optik ekler için Alman optik uzmanı Zeiss ile ortaklık kurdu.

Görme sorunları olanlar için Vision Pro’nuzda görüntüleri net görebilmek için lenslere ihtiyacınız olacak. Okuma lenslerinin fiyatı 99 dolar, reçeteli lenslerin fiyatı ise 149 dolar. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz