Ana Sayfa Apple Vision Pro ön siparişi Android telefon ile yapılamıyor!

Vision Pro ön siparişi Android telefon ile yapılamıyor!

0
vision pro ön siparişi

Apple, Apple Vision Pro ön siparişi için 19 Ocak tarihini açıkladığında, şirket bu sipariş sürecinin nasıl işleyeceği hakkında pek fazla ayrıntı vermemişti. Ön siparişe sadece bir hafta kaldığına göre, Apple siparişlerin nasıl işleyeceğini ve bir iPhone ya da iPad Pro’ya ihtiyacınız olduğunu açıkladı.

Vision Pro ön siparişi hakkında her şey!

Apple Store uygulamasında Cuma günü yapılan bir güncelleme Vision Pro sipariş “ipuçlarını” içeriyor. Uygulamaya göre, Işık Mührü ve kafa bandını doğru şekilde boyutlandırmak için TrueDepth sensörüyle yüz taraması yapılması gerekiyor. Bu da Face ID özellikli bir iPhone ya da iPad Pro kullanmanız gerektiği anlamına geliyor.

Dolayısıyla Android ve iPhone SE kullanıcılarının başvurmasına gerek yok. Apple Store çalışanlarının mağaza içi aygıtları tarama amacıyla kullanıp kullanmayacağı belli değil. Ayrıca Vision Pro gözlük takarken kullanılamıyor. Gözlük kullanmanız gerekiyorsa, Apple’ın optik ekler yapabilmesi için “ABD’deki bir göz sağlığı uzmanından alınmış geçerli, süresi dolmamış bir reçete” yüklemeniz gerekiyor.

Apple, reçeteli ekleri 149 dolara ve reçetesiz “okuyucu” ekleri 99 dolara üretmek için Zeiss ile ortaklık yapıyor.Ön sipariş sürecini tamamlamak için yapılması gerekenler konusunda hala pek çok ayrıntı eksik. Ayrıca, teslimat zamanı geldiğinde ne olacak – Vision Pros insanların evlerine mi teslim edilecek, yoksa cihazı almak ve uygun bir montaj sürecinden geçmek için bir Apple Store’a gitmeleri mi gerekecek? Reçeteli lensler cihazla aynı anda mı gönderilecek?

Ayarlamak için bir iPhone’a ihtiyacınız olacak mı? Önümüzdeki hafta 19 Ocak ön sipariş günü yaklaştıkça daha fazla şey öğreneceğimizden eminiz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz