Ana Sayfa Apple Pro Max modeli iPhone 15 sevkiyatlarını domine ediyor!

Pro Max modeli iPhone 15 sevkiyatlarını domine ediyor!

1
iphone 15 pro max

Güvenilir bir piyasa analistine göre, serinin en üst modeli olan iPhone 15 Pro Max, iPhone 15 serisi sevkiyatlarının yarısına yakınını oluşturuyor. Bu, Apple’ın en pahalı modelinin aynı zamanda en popüler modeli olduğu geçen yılki trendi devam ettiriyor.

Pro Max en çok tercih edilen model!

Android hayranları iPhone’u çok pahalı olmakla eleştiriyor ancak bu argüman çok zayıf. Görünüşe göre ucuz telefonlar çoğu insanın istediği şey değil. Apple, ABD akıllı telefon pazarının çoğunluğuna sahipken, iPhone alıcılarının aslan payı daha ucuz iOS alternatifleri yerine premium modeli seçiyor.

Pazar günü geç saatlerde TF International Securities analisti Ming-Chi Kuo, “iPhone 15 Pro Max, 1Y24’te iPhone 15 sevkiyatlarının yüzde 40-45’ini oluşturmaya devam edecek” tahmininde bulundu. Belirtildiği gibi, bu yeni bir olgu değil. iPhone 14 Pro Max, 2023’ün ilk yarısında dünya çapında akıllı telefon satışlarında zirveye yerleşmişti.

Açık olmak gerekirse, bu sadece Apple’ın en popüler telefonu değildi. Herhangi bir telefon üreticisinin en çok satan modeliydi. iPhone 14 Pro geçen yıl ikinci sıradaydı. Bu nedenle iPhone 15 Pro’nun yine en popüler ikinci seçenek olması mümkün. iPhone Pro modelleri her zaman daha ucuz seçeneklerden daha fazla özellik sundu.

Ancak “temel” sürüm en çok satan model olmaya devam etti. Daha sonra Apple iPhone 14 serisi ile farklılıkları daha belirgin hale getirdi ve bu iPhone 15 serisi ile devam etti. En yeni Pro ve Pro Max daha hızlı bir işlemciye, çok daha iyi kameralara ve yeni Action Button’a sahip. Bu farklar iPhone 15 Pro Max’i en popüler seçenek haline getirmeye yetiyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


1 YORUM

  1. bunun cevabı o kadar bariz ki.
    yıl olmuş 2024 apple 15 modeline koyduğu özelliklerden dolayı tercih edilmiyor. artık sadece giriş seviyesi olan telefonlarda olan 60 hz ekran yenileme hızı eski hissi veriyor. usb c diye koyduğu port 35 yıllık bir port. giriş seviyesi değil bu cihazlar. insanlar neden tercih etsin ki?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz