Ana Sayfa Apple iOS 17.3 önümüzdeki hafta bu özelliklerle yayınlanacak!

iOS 17.3 önümüzdeki hafta bu özelliklerle yayınlanacak!

0
ios 17.3

Apple, Apple Watch için yeni Black Unity Sport Band’i tanıttığı basın açıklamasında, iOS 17.3’ün önümüzdeki hafta yayınlanacağını doğruladı. Yazılım güncellemesi iPhone için üç yeni özellik ve eklenti içeriyor. İşte iOS 17.3 ile gelen özellikler.

iOS 17.3 Çalıntı Cihaz Koruması ile haftaya geliyor!

Bu yılın başlarında The Wall Street Journal, hırsızların genellikle barlar gibi halka açık yerlerde cihazı çalmadan önce bir iPhone kullanıcısının parolasını gözetlediğini bildirdi. Parolayı öğrenen hırsız daha sonra kurbanın Apple ID parolasını değiştirebilir, Bul özelliğini kapatabilir ve daha fazlasını yaparak aygıtın tam kontrolünü ele geçirebilir.

Hırsız ayrıca parolayı iCloud Anahtar Zinciri’nde saklanan parolalara ve diğer hassas bilgilere erişmek için de kullanabilir. Çalınan Aygıt Koruması Apple’ın bu soruna bulmayı umduğu çözüm. Apple, bu özelliğin birisinin iPhone’unuzu çalması ve aynı zamanda aygıtın parolasını ele geçirmesi durumunda ek bir güvenlik katmanı eklemek için tasarlandığını söylüyor.

Bu özellik, iPhone ile ilişkili Apple ID hesabının parolasının değiştirilmesi gibi özellikle hassas eylemler için biyometrik kimlik doğrulamanın üzerine bir saatlik bir güvenlik gecikmesi ekliyor. Bu durumlarda kullanıcının Face ID veya Touch ID ile kimlik doğrulaması yapması, bir saat beklemesi ve tekrar Face ID veya Touch ID ile kimlik doğrulaması yapması gerekiyor. Ancak Apple, iPhone ev veya iş yeri gibi tanıdık yerlerdeyken herhangi bir gecikme yaşanmadığını söylüyor.

Apple Music Ortak Çalma Listeleri sonunda geldi!

Apple Music aboneleri için yeni bir İşbirlikçi Çalma Listeleri seçeneği, birden fazla kişinin paylaşılan bir çalma listesine şarkı eklemesine, yeniden sıralamasına ve kaldırmasına olanak tanıyor. Kullanıcılar çalma listesindeki şarkıların yanına animasyonlu emoji tepkileri bırakabiliyor.

Bu özelliğin başlangıçta iOS 17.2 ile kullanıma sunulması bekleniyordu, ancak beta test döneminin sonuna doğru bu güncellemeden kaldırıldı. Özellik iOS 17.3’te yeniden eklendi ve Apple’ın web sitesi 2024’te geri döneceğini doğruladı.

Unity Bloom duvar kağıdı iOS 17.3 ile geliyor

iOS 17.3 ve iPadOS 17.3, Apple’ın iPhone ve iPad için Siyahi topluluğunu destekleyen yeni Unity Bloom duvar kağıdını içeriyor. Duvar kağıdı, ekran aktif olduğunda renklerle dolan bir çiçek taslağı içeriyor. Apple, “açan çiçeklerin ve canlı renklerin Pan-Afrikanizmi temsil ettiğini ve adaletsizliği gidermek ve sistemik engelleri ortadan kaldırmak için birlikte çalışan nesilleri sembolize ettiğini” söylüyor.

Ayrıca Apple Watch için yeni bir Black Unity Spor Kordon ve önümüzdeki hafta yayınlanacak olan watchOS 10.3 ile birlikte kullanılabilecek bir Black Unity saat kadranı da bulunuyor.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz