Ana Sayfa Apple Apple TV+, Vision Pro için video yayınlarına önizleme sundu!

Apple TV+, Vision Pro için video yayınlarına önizleme sundu!

0
vision pro

Apple TV+, 2 Şubat’ta piyasaya çıktığında Apple Vision Pro’daki Apple TV uygulamasında sunulacak olan ve Apple Immersive Video ile üretilen sürükleyici, orijinal hikayelerden oluşan seçkinin ön gösterimini yaptı (Ve “uzamsal bilgisayar” bugün FCC onayını aldı). İşte Vision Pro için video olarak üretilen hikayelerden bazıları.

Vision Pro için video başlıkları ile heyecanlandırdı!

Apple Immersive Video, Apple’ın öncülük ettiği ve Spatial Audio ile çekilen 180 derecelik 3D 8K kayıtlarla izleyicileri bir hikayenin merkezine taşıyan yeni bir eğlence formatı. Apple, Vision Pro’nun Apple TV+’ta ödüllü hikaye anlatıcılarının yer aldığı, aralarında (Apple’ın açıklamalarıyla) canlı orijinal dizi ve filmlerden oluşan bir seçki sunacağını söylüyor.

Alicia Keys: Prova Odası da bunlardan biri. Dünyanın en muhteşem yerlerinden bazılarında olağanüstü zorluklarla yüzleşen öncü sporculara katılabiliyorsunuz. Atlantic Productions tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Apple Immersive Video’nun üstlendiği “Highlining” başlıklı ilk bölümde, Norveç’in nefes kesici fiyortlarının 3.000 fit yukarısında, şimdiye kadarki en zorlu mücadelesine çıkan dağcı Faith Dickey ile birlikte ince havaya kaçış deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

Prehistorik Gezegen yine çok konuşulan videolar arasında. Favreau ve Planet Earth yapımcılarının ödüllü Apple Original belgesel dizisinden esinlenen “Prehistoric Planet Immersive”, izleyicileri bir pterozor kolonisinin öğleden sonra uykusu için yerleştiği engebeli bir okyanus kıyısına götüren yeni bir film.

İzleyiciler dinozorların günlük yaşamlarına ışınlanacak, T-Rex gençlerinin anne gelip partilerini dağıtana kadar sahildeki sessiz bir pterozor kolonisini çökertmesini ve ormanda yırtıcı kuşlar ile Triceratops sürüsü arasındaki yoğun savaşı deneyimleyecek. Apple Vision Pro, yalnızca Apple TV uygulamasında bulunan çığır açan yeni orijinallere ek olarak, kullanıcıların girdilerine dinamik olarak yanıt veren etkileşimli anlatı deneyimleri de sunacak.

Apple’ın baş yapımcı Favreau ile birlikte hazırladığı ücretsiz bir uygulama olan “Encounter Dinosaurs”, kullanıcıların tarih öncesi bir zamana geri dönmelerine ve Spatial Audio’da gerçekçi, 3D dinozorlarla etkileşime girmelerine olanak tanıyor. Apple Immersive Video’da üretilen Apple Orijinal dizileri ve filmleri, Martin Scorsese’nin büyük beğeni toplayan “Killers of the Flower Moon “unun yanı sıra dünya çapında ses getiren “Silo”, “Hijack”, “Monarch” gibi Apple’ın ödüllü orijinal dizileri ve filmleriyle birlikte Apple TV+’ta yayınlanacak.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz