Ana Sayfa Apple Apple otomobili görünmez açıklıklara sahip olabilir!

Apple otomobili görünmez açıklıklara sahip olabilir!

0
apple otomobili

Apple, araçlarda ısıtma, soğutma ve ses sistemleri için “Gizli Açıklıklara Sahip Sistemler” için bir patent (US 20240022842 A1 numarası) başvurusunda bulundu. İşte Apple otomobili bu özelliklere sahip olabilir!

Apple otomobili ‘Gizli Açıklıklara Sahip Sistemler’ bulundurabilir!

Patent başvurusu, araçlar ve diğer sistemler gibi elektronik bileşenlere ve ısıtma ve soğutma gibi görevleri yerine getiren bileşenlere sahip sistemleri içermektedir. Bir aracın iç kısmında bu bileşenler kumaş, polimer ya da deri gibi malzeme katmanlarıyla üst üste bindirilmiş olabilir.

Patent başvurusunda Apple, “araç, bina veya elektronik cihaz sistemi görünmez açıklıkları olan bir malzeme katmanına sahip olabilir: Malzeme katmanı, koltuk minderi, sırtlık veya kafalık gibi bir araç koltuğunun bir kısmı için bir kaplama oluşturabilir veya diğer uygun kaplama yapılarını oluşturabilir.

Görünmez açıklıklar lazerle delinmiş açıklıklar olabilir. Malzeme katmanı, iç köpük katmanı gibi bir iç katmanla üst üste binen bir dış kumaş katmanı içerebilir. Lazerle delinmiş açıklıklar kumaş katmanında dış açıklıklara ve köpük katmanında iç açıklıklara sahip olabilir.

İç açıklıkların her biri birden fazla dış açıklıkla örtüşebilir. Kumaş tabakasının açıkta kalan yüzeyi farklı görünümlerde malzeme şeritlerine sahip olabilir ve/veya lazerle delinmiş açıklıkları görsel olarak gizlemeye yardımcı olacak şekilde yapılandırılabilir. Lazerle delinmiş açıklıklar, lazerle delinmiş açıklıkların görünmez olmasına yardımcı olmak için küçük boyutlara da sahip olabilir.

Lazerle delinmiş açıklıklar ses bileşenleri, ısıtma ve soğutma bileşenleri ve/veya ışık yayan bileşenler gibi bileşenlerle örtüşebilir. Sistemin çalışması sırasında açıklıklardan ses, hava ve/veya ışık geçebilir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz