Ana Sayfa Apple Masimo Apple Watch oksijen sensörünün düzgün olmadığını belirtti!

Masimo Apple Watch oksijen sensörünün düzgün olmadığını belirtti!

0
apple watch

Masimo CEO’su Joe Kiani, Bloomberg TV’ye verdiği bir röportajda, firmasının kan oksijen monitörlerinin neden Apple’ınkilerden daha iyi olduğu ve Apple’ın okuyucuları artık olmadığına göre, bunun yerine Masimo’nunkileri satın almanız gerektiği hakkında daha fazla konuştu. Masimo Apple Watch hakkında işte bunları dedi!

Masimo Apple Watch yerine bizim sensörlerimizi alın diyor

Masimo CEO’su Joe Kiani, Bloomberg TV’ye verdiği bir röportajda, firmasının kan oksijen monitörlerinin neden Apple’ınkilerden daha iyi olduğu ve Apple’ın okuyucuları artık olmadığına göre, bunun yerine Masimo’nunkileri satın almanız gerektiği hakkında daha fazla konuştu.

Apple, yasal süreci yatıştırmak amacıyla Apple Watch Series 9 ve Ultra 2 modellerinde kan oksijen okuma ekipmanını kullanan yazılımı kaldırdı. Ancak Kiani’nin sözleri bitmiş gibi görünmüyor ve şöyle devam ediyor: “Apple, tüketicilere sundukları şeyi güvenilir, tıbbi bir nabız oksimetresi gibi gösteriyor, oysa öyle değil.” Her zaman olduğu gibi, Masimo’dan gelen adamın güçlü sözleri var.

Apple cevap verdi. Firma, kan oksijen sensörünün doğru olduğunu ve özünde Kiani’nin doğruyu söylemediğini iddia ediyor. İki oksimetre arasındaki fark, Apple’ınkinin günde iki kez ve kullanıcı iki kez kontrol etmeyi seçtiğinde ölçüm yapmasıdır. Masimo cihazı ise Masimo’nun iddiasına göre ‘daha doğru bir okuma’ için gün boyunca ölçüm yapıyor.

Apple, doğruluğun okumanın ne kadar uzun olduğuyla değil, ‘yüksek kaliteli referans verilerle’ nasıl ölçüldüğüyle ilgili olduğunu savunuyor. Buna rağmen Kiani, Apple’ın dava hakkında kendisine ulaşmadığını söylüyor – Apple bunun yanlış olduğunu iddia ediyor ve Masimo ile ajandasında bir toplantı olduğunu belirtiyor: Ve bu arabuluculuk zaten gerçekleşmiş durumda. Apple, Masimo’nun 17 patentinden 15’inin geçersiz kılındığını iddia ediyor – ITC davasının geri kalanı diğer 2 patentle ilgili.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz