Ana Sayfa Apple Spotify reklamları iPhone üzerinde nasıl engellenir?

Spotify reklamları iPhone üzerinde nasıl engellenir?

0
spotify iphone

iPhone’da Spotify reklamlarını engellediğini iddia eden düzinelerce araç bulsanız da, yalnızca birkaçı gerçekten işe yarar. İşte Spotify reklamları iPhone üzerinde ortadan kaldırmasa da azaltacağından emin olunan ücretsiz yöntemler.

Spotify reklamları iPhone cihazımdan nasıl engellerim?

Spotify’ı reklamsız kullanabilmenizin tek yolu Premium plana yükseltmenizdir. Bununla birlikte, iPhone’unuzda Spotify reklamlarını engellemek için bazı hileler vardır. Reklam engelleyicileri, gizlilik tarayıcılarını ve Safari uzantılarını çalıştırmak gibi yaygın geçici çözümleri deneyebilirsiniz.

Spotify’ın bu araçları istediği zaman yasaklayabileceğini unutmayın, bu nedenle sonsuza kadar çalışmasını beklememelisiniz. Birçok kullanıcı iPhone’larını jailbreak edip bir Spotify APK’sı çalıştırarak reklamları atlatıyor. Bu yöntem Premium planları kopyalasa da çeşitli güvenlik ve gizlilik riskleri barındırıyor.

iPhone’unuzu jailbreak yapmak, cihazınızın bilgisayar korsanlarına karşı savunmasını zayıflatır. Daha da kötüsü, dolandırıcılar APK dosyalarını gizli kötü amaçlı yazılımları yaymak için de kullanıyor. Jailbreak’li telefon kullanmayı gerektiren her türlü yöntemden kaçının. İşte Premium plan almadan iPhone’unuzda Spotify reklamlarını engellemek için güvenli yollar.

Safari Uzantılarını Kullanma, Ne yazık ki reklam engelleyiciler Spotify uygulamasında çalışmıyor. Premium araçlar bile yalnızca Safari veya Chrome gibi üçüncü taraf tarayıcıları kontrol edebiliyor; iddialı iddialarda bulunan ücretli uygulamalara karşı dikkatli olun. Seçeneklerinizi saygın, yerleşik seçeneklerle sınırlamanızı öneririz. Açılır pencere uyarılarını ve reklam aralarını etkili bir şekilde engelleyen şey AdGuard. Nasıl yükleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. App Store’u açın ve AdGuard’ı indirin. Logosu, ortasında beyaz bir onay işareti bulunan yeşil bir kalkandır.
  2. Ayarlar > Safari > Uzantılar bölümüne gidin. Toplamda yedi geçiş düğmesi olması gereken mevcut tüm AdGuard uzantılarını açın.
  3. Safari’yi yeniden başlatın ve Spotify’ı ziyaret edin. Web sürümünü kullandığınızdan emin olun.

Gizlilik Tarayıcıları kullanın, İnternette birkaç gizlilik tarayıcısı var. Şarkılar arasındaki kesintileri etkili bir şekilde engelleyen yerleşik reklam engelleyicileri olan araçları arayın – basit VPN’ler işe yaramayabilir. Bir başlangıç noktasına ihtiyacınız varsa Brave’i deneyin.

  1. App Store’u açın ve Brave’i indirin. Logosu beyaz zemin üzerinde turuncu bir aslan.
  2. Spotify’ın web sürümüne gidin.
  3. URL adres çubuğunun yanındaki turuncu aslan simgesine dokunun ve Parmak İzini ve İzleyicileri ve Reklam Engellemeyi Engelle özelliğini açın. Komut Dosyasını Engelle’yi devre dışı bırakın, aksi takdirde web sayfaları düzgün yüklenmeyecektir.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz