Ana Sayfa Apple Vision Pro ameliyat için kullanılabilecek!

Vision Pro ameliyat için kullanılabilecek!

0

Çalışanlara gönderilen bir videoya göre Apple yöneticileri Vision Pro’nun ileri teknik eğitimden ameliyathanelerde kullanıma kadar bir dizi kurumsal uygulamaya sahip olduğuna inanıyor. İşte ‘Vision Pro ameliyat için nasıl kullanılacak?’ sorusunun cevabı.

Vision Pro ameliyat için nasıl kullanılacak?

Her ikisi de cihazın geliştirilmesinde görev alan Apple’dan Mike Rockwell ve Alan Dye’ın yer aldığı videoda Vision Pro’nun geliştirilmesi ve gelecekte ne için kullanılabileceği tartışılıyor. Bloomberg videonun transkriptini aldı ve içerdiği bilgilerle ilgili ayrıntıları paylaştı.

Rockwell, “Çoğu zaman cerrahlar prosedürler sırasında bilgilerin dağınık olduğu ekranlara bakmakta zorlanırlar,” dedi. “Apple Vision Pro tüm bunları bir araya getirebilir ve umarım hasta sonuçlarını iyileştirebilir.” Rockwell, teknisyenlerin veya uçak teknisyenlerinin Vision Pro’yu daha önce mümkün olmayan “yüksek kaliteli eğitim” için kullanabileceğini ve Apple’ın öğrenme ve eğitim alanındaki fırsatlar konusunda “heyecanlı” olduğunu söyledi.

Rockwell, “Oyuncak değil, araç olan bir ürün yapmaya çalıştık” dedi. Bloomberg’e göre, Rockwell’e bağlı iki çalışan Vision Pro için yeni uygulamalar keşfetmekten sorumlu. Biri cihazın kurumsal kullanım alanlarını araştırırken, diğeri potansiyel eğitim fırsatlarını inceliyor.

Cihazın yüksek fiyatı göz önüne alındığında, kulaklık için kurumsal kullanım alanları bulmak başarısının anahtarı olabilir. Vision Pro’nun fiyatı 3.500 dolardan başlıyor ve bu da onu bazı tüketicilerin ulaşamayacağı bir yere koyuyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz