Ana Sayfa Apple Vision Pro ZEISS lensleri hakkında bilmeniz gereken her şey!

Vision Pro ZEISS lensleri hakkında bilmeniz gereken her şey!

0
vision pro için lens

Her gün gözlük takan biriyseniz ve Apple Vision Pro satın almayı planlıyorsanız, kulaklık 2 Şubat’ta piyasaya çıktığında Apple sizi koruyacak. İşte Vision Pro ZEISS lensleri hakkında bilmeniz gereken her şey.

Vision Pro ZEISS ile çalışarak göz bozuklukları olan kullanıcılara rahatlık sağlayacak!

Apple’ın 3.499 dolarlık uzamsal bilgisayar başlığı, şirketin Vision Pro ile yapabileceklerinizin çoğunu sergilediği yıllık geliştirici konferansı WWDC 2023’te duyurulmuştu. Apple’ın başlığı, 3D film izlemekten Freeform gibi uygulamalarda başkalarıyla işbirliği yapmaya kadar daha ilk günden pek çok şey sunuyor.

Mevcut iki ZEISS Optik ek parçası, normal gözlükler arasında bulabileceğiniz ayrımla aynı olan Okuyucular ve Reçeteli’dir. İkisinden birini satın almaya karar verirseniz, Vision Pro’nuza manyetik olarak takılacak ve ardından başlığı normal şekilde kullanabileceksiniz.

Kısa süre önce yayınlanan bir raporda, bir Apple Store’da Vision Pro’yu denemek için bir demo randevusunun nasıl olacağı ve Apple’ın ZEISS lenslerini potansiyel alıcılar için bu demoya nasıl dahil edeceği açıklanmıştı. İddiaya göre, bir Apple Store çalışanı stokta reçetenizi taklit edecek bir grup lense sahip olacak, böylece doğru lens daha sonra demo kulaklığa takılacak. Vision Pro’yu mağazadan satın almaya karar verirseniz, dilerseniz Readers lensleri de satın alabiliyorsunuz.

Reçeteli Ek Parçalar söz konusu olduğunda, demo randevusu için yine de reçetenizi yanınızda bulundurmanız gerekiyor, böylece çalışan başlıkta kullanmanız için doğru olanı belirleyebilecektir. Ancak, bunları ayrıca çevrimiçi olarak sipariş etmeniz gerekecek veya Apple umarız yakında daha fazla ayrıntı açıkladığında süreç ne olursa olsun.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz