Ana Sayfa Apple Vision Pro boyun ağrısına sebep olacak mı?

Vision Pro boyun ağrısına sebep olacak mı?

0
vision pro boyun

Vision Pro, Meta Quest 2 (17,7 ons), Meta Quest 3 (18,2 ons) ve Sony PlayStation VR2’den (19,7 ons) daha ağır. Ancak Meta Quest Pro (25,5 ons) ve Valve Index’ten (28,6 ons) daha hafif. Peki ya Vision Pro boyun ağrısına sebep olacak mı?

Vision Pro boyun ağrısına sebebi olacak mı?

Bazıları için Apple Vision baş belası olabilir (kelimenin tam anlamıyla). Apple Vision Pro teknik özelliklerine göre, uzamsal bilgisayar Light Seal ve kafa bandı yapılandırmasına bağlı olarak 21,2 ila 22,9 ons ağırlığında. Bu da yaklaşık olarak 12,9 inç iPad Pro’nun (24 ons) ağırlığına denk geliyor.

Ancak Road to VR muhabiri Ben Lang, “…XR kulaklıklarla ilgili bir şey var, ergonomi genellikle ağırlıktan daha önemlidir,” diye tweet atıyor. “Örneğin, 625g ağırlığındaki Vision Pro ile 722g ağırlığındaki Quest Pro arasında, Quest Pro’nun gelişmiş dengesi ve sert kayışı sayesinde daha rahat bir kulaklık olarak görüleceğini düşünüyorum.”

Vision Pro’nun bataryasını da unutmayalım. Apple, bir USB-C kablosuyla cihaza takılan ve cebe sokulabilen pil takımının tek başına 12,5 ons (353 gram) ağırlığında olduğunu söylüyor. Bir Vision Pro/pil kombinasyonu iki kilodan daha ağırdır. Bununla birlikte, pili bir cebe sokabilir veya bir kemere ya da pantolona klipsleyebilirseniz (50 dolarlık Belkin Pil Tutucu aracılığıyla), bu pil ağırlığıyla ilgili sorunları hafifletecektir.

Ayrıca, Bloomberg’den Mark Gurman’a göre Apple, henüz piyasaya sürülmemiş ilk nesil modelle ilgili ilk şikayetleri (ağırlığı dahil) ele almak için Vision Pro kulaklığının yeni nesil bir versiyonu üzerinde çalışıyor. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz