Ana Sayfa Güncellemeler iOS 17.3 yayımlandı! İşte yenilikler

iOS 17.3 yayımlandı! İşte yenilikler

0

Teknoloji devi Apple, iPhone’ların işletim sistemi iOS’u geliştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda marka, haftalardır merakla beklenen iOS 17.3 sürümünü yayınladı. Peki bu sürüm neler getiriyor? İşte iPhone’lar için yayımlanan iOS 17.3 güncellemesi yenilikleri…

iOS 17.3 yenilikleri

Kısa süre önce dağıtılmaya başlanan iOS 17.3 sürümü, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri bir yana yeni özellikler de getiriyor. Bu özellikler arasında en dikkat çekeni, Çalıntı Cihaz Koruması. Bu özellik aktif olduğu sırada cihazınız sıfırlanmak veya şifreler görüntülenmek istenirse Face ID doğrulaması zorunlu kılınıyor. Söz konusu bu özelliği hırsızlık riskine karşı kullanmakta fayda var.

iOS 17.3 yenilikleri

iOS 17.3 güncellemesi ile sunulan bir diğer yenilik ise Apple Music ile ilgili. Öyle ki artık ortak bir çalma listesi oluşturabilirsiniz. Bu çalma listesi birden fazla kişi tarafından düzenlenebilir.

İlginizi Çekebilir – İngiliz mucit Apple patent savaşında 18 milyar dolar talep ediyor

iOS 17.3 güncellemesi, iPhone XR/XS ve daha üst iPhone modelleri için yayımlanmış durumda. Bu bağlamda yeni sürümü aşağıdaki adımları takip ederek kurabilirsiniz.

  • 1. Adım: iPhone’unuzda Ayarlar uygulamasını açın.
  • 2. Adım: Genel > Yazılım Güncelleme yolunu takip edin.
  • 3. Adım: iOS 17.3 sürümlü güncellemeyi indirin.
  • 4. Adım: İndirme işlemi tamamlandıktan sonra kurulumu başlatın.

Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? iOS 17.3 yeniliklerini nasıl buldunuz? Konuyla ilgili görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizimle paylaşmayı unutmayın.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz