Ana Sayfa Apple Apple, Apple Music ortak çalma listelerini öne çıkaran bir video paylaştı!

Apple, Apple Music ortak çalma listelerini öne çıkaran bir video paylaştı!

0
apple-music-ortak-çalma

Apple Pazartesi günü, Apple Music ortak çalma listeleri de dahil olmak üzere yeni özelliklerle gelen diğer yazılım güncellemeleriyle birlikte iOS 17.3’ü yayınladı. Bu özellik, herkesin şarkılara katkıda bulunabileceği paylaşılan çalma listeleri oluşturmak için diğer kişilerle ekip oluşturmanıza olanak tanıyor. Apple, güncellemeyi tanıtmak için Rap Life Review sunucularıyla birlikte yeni bir video paylaştı.

Apple Music ortak çalma listeleriyle ilgili bir video paylaşıldı!

Apple Music’in YouTube kanalında yayınlanan 3 dakikalık videoda Ebro Darden, Nadeska Alexis ve Lowkey yer alıyor. Kullanıcılara iOS’un en son sürümünü kullanarak arkadaşlarını Apple Music çalma listelerinde işbirliği yapmaya nasıl davet edeceklerini gösteriyorlar.

Sunucular video sırasında, emoji kullanarak bir Apple Music çalma listesindeki belirli şarkılara nasıl tepki verileceğini de gösteriyorlar. Ortak çalma listelerinin ilk olarak iOS 17.2 beta sürümüne eklendiğini, ancak daha sonra nihai sürümden önce kaldırıldığını belirtmek gerekiyor.

Artık hem ortak çalma listeleri hem de emoji tepkileri iOS 17.3 ile herkes tarafından kullanılabilecek. Videoda tanıtılan bir diğer Apple Music özelliği de yine iOS 17’nin bir parçası olan SharePlay with CarPlay. Bu özellik sayesinde CarPlay özellikli bir araçtaki yolcular Apple Music’e abone olmasalar bile müziği kendi aygıtlarından kontrol edebiliyorlar.

Videoyu Youtube üzerinden izleyebilirsiniz. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni gelen özelliği beğendiniz mi? Düşüncelerinizi bizimle yorumlar kısmından paylaşabilirsiniz.


Ssihirlielma.com e-bültenine kaydolarak, her hafta 15 bine yakın Sihirlielma okurunun yaptığı gibi, tüm güncellemeleri E-posta kutunuzdan takip edebilirsiniz. Abonelik için tıklayınız


CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz